Guldläge! Shoppa Black Friday-rean – betala så som det passar dig

Årets stora Black Friday-rea går av stapeln den 27:e november. Med det nylanserade digitala kreditkortet från Holm Bank blir det i år ännu smidigare att klicka hem fynden direkt och betala när det passar dig.

Shoppa Black Friday-rean med Holm Banks digitala kreditkort med flexibel avbetalningsplan – Kom igång här!

Den stora shoppinghelgen som faller i slutet av november är ett välkänt fenomen i USA och räknas nu som ett stort event även här på hemmaplan. Med extra bra priser på allt från elektronik till kläder och leksaker, är det under Black Friday-helgen många som tar tillfället i akt att kickstarta julklappshandeln.

Med alla presenter och personliga inköp kan det lätt bli stramt på konton den här tiden på året. Men nu lanseras en ny smart kreditkort-app från Holm Bank som ska göra ekonomin mer flexibel.

Shoppa Black Friday-rean med Holm Banks digitala kreditkort med personlig avbetalningsplan – Kom igång här!

Processen med det innovativa digitala kreditkortet är, till skillnad från många av de traditionella plastkorten, smidigare och mer personlig. Allt är automatiserat och sker direkt i mobilen där man kan ansöka om mellan 5 000 – 150 000 kronor kredit.

När beloppet beviljats utfärdas ett digitalt kreditkort från Mastercard som man kan använda i sju dagar för att handla på nätet. Eftersom Holm Bank vill ge folk större ekonomisk flexibilitet, kan man med deras kreditalternativ sätta upp en personlig avbetalningsplan.

Det är något som många uppskattar, särskilt runt den stora shoppinghögtiden. Med Holm Banks digitala kreditkort i mobilen kan man smidigt göra sina Black Friday-fynd och själv välja att betala av beloppet under 3, 6, 12, 24, 36, 48 eller 60 månader.

Shoppa Black Friday-rean med Holm Banks digitala kreditkort med flexibel avbetalningsplan – Kom igång här!

Nästa artikel