Fattigaste tiden på året – då använder sig många svenskar av den här smidiga kredittjänsten

Efter jul är det många som har det skralt på kontot, men det finns en personligt anpassad tjänst som hjälper ekonomin under årets fattigaste tid. Holm Banks digitala kreditkort i mobilen erbjuder en smidig kreditlösning med flexibel återbetalning.

Ansök om upp till 150 000 i kredit – betala av på 3, 6, 12, 24, 36, 48 eller 60 månader. Kom igång här!

Slutet på december och januari är ofta en av de tuffaste tiderna på året ekonomiskt. Det har varit många utgifter runt julen och är extra långt till nästa lön. Då är det inte ovanligt att folk söker sig till olika kreditalternativ och Holm Banks digitala lösning är ett populärt val.

Så funkar det

Att komma igång med Holm Banks kredittjänst är smidigt. Man börjar med att ladda ned deras app, sen är man redo att ansöka om 5 000 – 150 000 kronor i kredit. När beloppet beviljas blir det genast tillgängligt att använda genom ett digitalt Mastercard som utfärdas direkt i appen.

Ansök om upp till 150 000 i kredit – betala av på 3, 6, 12, 24, 36, 48 eller 60 månader. Kom igång här!

Fördelar

Att ha Holms digitala kreditkort är inte bara smidigt för att man får en riktigt bra översikt på ekonomin direkt i mobilen. Dessutom har tjänsten ett flertal fördelar som andra kreditgivare inte erbjuder.

  • Påverkar inte kreditvärdigheten hos Upplysningscentralen (UC). Holm Bank använder sig inte av UC när de gör en kreditupplysning. Istället samarbetar de med Creditsafe och Bisnode, vilket betyder att en ansökan hos Holm inte påverkar ens UC-score.
  • Personlig avbetalningsplan. Holm Bank erbjuder sina användare ett ovanligt flexibelt upplägg där man själv kan välja om man vill betala tillbaka krediten över 3, 6, 12, 24, 36, 48, eller 60 månader.
  • Automatiserad ansökning. Allt sker direkt i appen och hela processen är inte lika krånglig och utdragen som den kan vara hos många andra kreditgivare.

Ladda ner Holm-appen här och ansök om upp till 150 000 i kredit utan att påverka din UC-score.

Nästa artikel