Få upp till 150 000 i kredit – utan att påverka din UC-score

Många lån och kreditansökningar kan leda till en dålig kreditvärdighet. Det kan ställa till det för dina ekonomiska möjligheter. Men med Holm Banks digitala kreditkort kan man få mellan 5 000 – 150 000 sek kredit utan att det påverkar din UC–score.

Ansök om upp till 150 000 kr kredit här – utan att påverka din kreditvärdighet hos UC.

Upplysningscentralen (UC) är landets största kreditupplysningsföretag som har information om alla svenskars lån och skulder. Uppgifterna delas med verksamheter som av olika anledningar kräver bevis på ekonomisk stabilitet. Att visa upp en bra kreditvärdighet är till exempel viktigt för att kunna hyra bostad, teckna abonnemang, handla på faktura eller avbetalning och ta lån med bra villkor.

Varje gång du gör en kredit- eller låneansökan skickas informationen till UC. Ju fler ansökningar, ju sämre kreditvärdighet får du. Det gör att man kan hamnar i en svår sits. Men det finns aktörer som Holm Bank som vill ge folk större ekonomisk flexibilitet med alternativ som undviker att sänka ens UC-score.

Ansök om upp till 150 000 kr kredit här – utan att påverka din kreditvärdighet hos UC.

Deras innovativa kreditkort-app använder inga uppgifter från UC i ansökningsprocessen – vilket betyder att din status förblir oförändrad. Istället samarbetar Holm Bank med Creditsafe och Bisnode, som utför deras kreditupplysningar.

Med Holm Banks digitala kreditkort kan man ansöka om ett kreditbelopp på upp till 150 000 kronor. Det utfärdas genom ett digitalt kreditkort som är tillgängligt i sju dagar, och ens kreditvärdighet hos UC påverkas alltså inte. Fler fördelar är att avbetalningsplanen är personligt anpassad och löper i 3, 6, 12, 24, 36, 48 eller 60 månader och ränta betalas endast på den slutgiltigt spenderade summan.

Ansök om upp till 150 000 kr kredit här – utan att påverka din kreditvärdighet hos UC.

Nästa artikel