Digitalt kreditkort i mobilen – nu lanseras framtidens betalningslösning

Dagens betalningslösningar utvecklas snabbare än någonsin och den senaste trenden på marknaden är att skippa plastkorten helt. Nu lanserar Holm Bank ett nytt digitalt kreditkort i mobilen som ska göra vardagsekonomin mer flexibel.

Så skaffar du det digitala kreditkortet i mobilen – klicka här för att ladda ner.

Hur vi tar betalt av varandra har förändrats konstant genom tiderna, men aldrig har utveckling gått så fort som nu. Framtidens betalningslösningar går mot att vara kontantlösa, mobilanpassade och digitala – och den senaste innovationen gör att vi kan skippa plånboken helt.

Holm Banks nya innovativa tjänst med ett digitalt kreditkort lanseras nu på den svenska marknaden. Det är en enkel och trygg betalningsmetod som gör att man inte längre behöver ett fysiskt kreditkort – utan kan istället ha det i mobilen.

Ansök om upp till 150 000 kronor kredit med Holm Banks smarta kreditkort-app.

Konceptet är mycket enkelt. I Holm Banks app kan man ansöka om 5 000 – 150 000 kronor kredit genom en automatiserad ansökningsprocess. När beloppet beviljas blir ett kreditkort från Mastercard tillgängligt direkt i mobilen i sju dagar, då man kan använda det för att shoppa online. Den unika lösningen förenklar betalningsprocessen när man handlar på nätet och både Bank ID och tvåstegsverifiering gör att det är säkert.

I samband med varje kreditansökan sätter man upp en personlig avbetalningsplan, där du själv kan välja om du vill betala tillbaka på 3, 6, 12, 24, 36, 48 eller 60 månader. I appen håller man också koll på räntesatser, amorteringsperiod och tillgänglig kredit. På så sätt kan man undvika att överbelasta den personliga ekonomin.

Framtidens betalningslösning är ett digitalt kreditkort i mobilen – ansök om kredit och kom igång här!

Nästa artikel