Det här är Holm Bank

Holm Bank vill ge människor större ekonomisk flexibilitet. Därför har den i Sverige nyetablerade banken skapat ett unikt kreditkort. Här är banken bakom den innovativa lösningen.

Så skaffar du det digitala kreditkortet i mobilen – klicka här för att ladda ner.

Estländska Holm Bank har över 25 års erfarenhet inom den finansiella sektorn och fokuserar till största delen på konsumentkredit – deras vision är att hjälpa folk få mer ekonomisk flexibilitet. Ett nytänkande kreditkoncept där man skaffar ett digitalt kreditkort direkt i mobilen, gör att de ligger i framkanten av moderna betalningsmetoder

Till skillnad från ett vanligt kreditkort så är det ingen lång och krånglig process involverad i att ansöka om Holm Banks digitala alternativ. Istället är hela ansökningsprocessen automatiserad och sker direkt i mobilen.

För att komma igång behöver man först ladda ner appen från App Store eller Google Play, sen är det smidigt att ansöka om ett kreditbelopp på upp till 150 000 kronor. När ett belopp beviljas får man tillgång till ett digitalt Mastercard som kan användas för köp på nätet.

Shoppa tryggt på nätet och håll koll på din ekonomi – ansök om Holms digitala kreditkort.

Kreditbeloppet är tillgängligt i sju dagar, när tiden löpt ut får man en personlig avbetalningsplan. Det som är bra är att man kan anpassa planen utefter den egna ekonomin och man måste inte använda hela kreditbeloppet. I slutändan betalar man bara ränta på de köp man faktiskt gjort.

Holm Bank jobbar öppet och lite annorlunda, till exempel görs ingen kreditupplysning hos Upplysningscentralen och det tillkommer inga dolda kostnader som årsavgift eller liknande.

Shoppa tryggt på nätet och håll koll på din ekonomi – ansök om Holms digitala kreditkort.

Nästa artikel