Appen som gör vardagsekonomin mer flexibel

Att hålla ordning på vardagsekonomin kan både vara krångligt och tråkigt. Men nu finns det en ny app från Holm Bank som ska ge folk större ekonomisk flexibilitet och bättre koll på onlineköp och kreditbelopp.

Få en mer flexibel vardagsekonomi – klicka här för att ladda ner Holm Banks digitala kreditkort-app.

Oavsett om det handlar om små eller stora inköp är det för många idag en självklarhet att handla på nätet. Man klickar hem allt från kläder till mat och elektronik. Men det blir lätt rörigt att hålla koll på hur mycket man spenderar med alla dessa spridda kvitton, avbetalningar och fakturor.

Många önskar hitta ett bättre sätt att hålla koll på vardagsekonomin och en smidigare helhetsbild över månadsbudgeten. Med Holm banks innovativa app finns det nu ett sätt att göra detta – direkt i mobilen.

Målet med appen är att ge folk större ekonomisk flexibilitet. Därför lanserade Holm Bank sin unika lösning där man skaffar ett digitalt kreditkort från Mastercard i mobilen, som man kan använda till att handla på nätet.

Shoppa smidigt på nätet och håll koll på din ekonomi – ansök om Holms digitala kreditkort här.

Ansökningsprocessen är helt automatiserad och man kan ansöka om ett kreditbelopp på upp till 150 000 kronor direkt i appen. En av de stora fördelarna med Holms digitala kreditkort är att återbetalningsplanen smidigt anpassas utefter ens egen ekonomiska situation och ränta betalas bara på faktiska inköp.

När man samlar alla sina onlineköp på ett och samma ställe får man dessutom en bättre överblick över sin personliga ekonomi. I appen kan man smidigt hålla koll på hur mycket man spenderat, avbetalningsplaner, räntesatser och tillgängliga kreditbelopp.

Ansök om upp till 150 000 kronor kredit direkt i mobilen – ladda ner appen här för att komma igång.

Nästa artikel