5 anledningar till att använda Holm-appen

Det kan kännas rörigt att hålla reda på alla köp på nätet. Att smidigt kunna samla alla sina onlineköp på ett och samma ställe är bara en av anledningarna till att använda Holm-appen – här kommer 5 till.

Så skaffar du det digitala kreditkortet i mobilen – klicka här för att ladda ner appen. Ansök om upp till 150 000 kronor direkt i mobilen.

1. Automatiserad ansökning

Holm Banks digitala kreditkort är lätt att komma igång med – till skillnad från traditionella kreditkort som generellt associeras med långa och krångliga ansökningsprocesser. Ofta kan det ta flera dagar innan man får hem ett nytt kreditkort, men med Holm-appen är hela ansökningsprocessen automatiserad och kortet utfärdas direkt i appen istället för att skickas med post.

2. 7-dagars kredit

När man beviljats det kreditbelopp man ansökt om får man ett digitalt kreditkort  i mobilen som är tillgängligt i sju dagar. Efter veckan löpt ut nollställs krediten och man får en personlig avbetalningsplan. Det finns inget krav på att använda hela det godkända kreditbeloppet och man betalar bara ränta på det man faktiskt köpt.

 3. Enkla och trygga onlineköp 

Det digitala kreditkortet från Mastercard som utfärdas i Holm-appen gör det smidigt att handla på nätet, där man kan betala för både tjänster och varor. Viktigt att tänka på när man shoppar online är att transaktionerna är säkra. Holms kreditkort-app kräver både Bank ID och tvåstegsverifiering med 3D Secure. Man kan alltså känna sig helt trygg med den här digitala betalningsmetoden.

Klicka här för att ladda ner Holm-appen och shoppa tryggt och smidigt på nätet.

4. Personlig avbetalningsplan

En av de bästa egenskaperna Holms digitala kreditkort erbjuder är en personlig avbetalningsplan som anpassas utefter ens egen ekonomiska situation. Man kan välja att betala tillbaka beloppet över 3, 6, 12, 24, 36, 48 eller 60 månader och man får en enkel översikt av räntan och avbetalningar direkt i appen.

5. Ingen kreditupplysning via UC

Holm använder inte uppgifter från Upplysningscentralen när de gör en kreditprövning, de samarbetar istället med Creditsafe och Bisnode. Så länge beloppet betalats av inom den satta tidsramen syns krediten inte heller hos UC, så kreditvärdighet påverkas inte negativt av att ansöka om kredit i Holm-appen.

Kom igång med smidiga betalningar direkt i mobilen – ladda ner appen för det digitala kreditkortet här.

Nästa artikel