Undvik besök hos optikern – köp glasögonen digitalt

Under det senaste året har det blivit svårare att uträtta vardagliga ärenden.
Att beställa nya glasögon är dock lika enkelt som tidigare – om inte enklare.
Via Lensway kan man beställa hem och prova fyra par glasögon, helt utan kostnad.

Beställ hem nya glasögon från Lensway för att prova – utan kostnad

Förra året medförde stora förändringar i hur vi lever våra vardagsliv. Att röra sig fritt och umgås obehindrat är inget som längre går att ta för givet.

Men trots det rådande samhällsläget går livet vidare, och samma ärenden som uträttades innan pandemin kan i mångt och mycket uträttas med andra metoder – tack vare innovativa lösningar från olika företag, däribland Lensway.

Att skjuta upp inköp av glasögon är för många inte ett alternativ, de behövs helt enkelt för att man ska klara av sina vardagliga bestyr. Med Lensways nya erbjudande behöver man inte längre gå runt med funktionsodugliga glasögon, samtidigt som man stannar hemma och minskar smittspridningen.

Beställ hem nya glasögon från Lensway för att prova – utan kostnad

Den som är på jakt efter nya glasögon kan nu kostnadsfritt beställa hem fyra par bågar, som man sedan provar i lugn och ro. Efter tio dagar skickas bågarna tillbaka, och om man har hittat ett par som passar är det bara att lägga in en beställning på Lensway.se.

Tack vare erbjudandet från Lensway slipper man som kund utsätta sig och sin omgivning för onödiga risker, i en tid när det är av största vikt att smittspridningen minskar. Så länge man har ett aktuellt recept kan beställningen ske hemma från soffan.

Detta samtidigt som man sparar pengar – att beställa nya glasögon från Lensway kostar från 99 kronor när det rör sig om enkelslipade glasögon, och från 999 för progressiva. Priset är en direkt effekt av att Lensway varken är beroende av mellanhänder eller dyra butiker – istället har man valt att pressa priserna för sina kunder.

Läs mer och beställ nya glasögon via länken här nedan.

Beställ hem nya glasögon från Lensway för att prova – utan kostnad

Nästa artikel