Selma skrotade dyrt glasögonabonnemang – hittade rätt hos Lensway

Efter att ha fått dåligt bemötande hos sin tidigare återförsäljare behövde Selma Von Bornstedt hitta sina glasögon på ett nytt ställe.
Lösningen blev Lensway – som lyckades halvera Selmas kostnader.
– Jag blev jättenöjd och kommer givetvis att fortsätta handla hos Lensway, säger hon.

Beställ hem och prova enkelslipade eller progressiva glasögon från Lensway – utan kostnad

Betydelsen av att hitta rätt glasögon är för många enorm. Selma Von Bornstedt är en av dessa, och hon vet vad hon pratar om. Till vardags använder Selma både enkelslipade och progressiva, samt terminalglasögon under arbetstid. Lägger man även till solglasögon är det sammanlagt fyra olika typer av glasögon som ska inhandlas med jämna mellanrum.

På grund av detta hade hon tidigare ett glasögonabonnemang hos en återförsäljare, där ett antal byten ingick varje år. Men efter att ha blivit missnöjd med ett nytt par försökte hon reklamera glasögonen, utan att få gehör.

– De sa att reklamationer inte ingick i deras erbjudande, vilket var märkligt med tanke på att abonnemanget kostade så mycket som 480 kronor per månad. Jag valde därför att säga upp abonnemanget och var tvungen att hitta glasögon någon annanstans, säger Selma Von Bornstedt.

Beställ hem och prova enkelslipade eller progressiva glasögon från Lensway – utan kostnad

Det var här Lensway kom in i bilden. Selma räknade ut att hon faktiskt skulle spara pengar på att handla hos Lensway, och efter att hennes man också rekommenderat företaget valde hon att slå till.

– Hela processen var otroligt smidig och det visade sig att jag bara behövde betala hälften så mycket hos Lensway som hos min gamla återförsäljare, där abonnemanget alltså kostade närmare 6000 kronor per år. De hade även ett svårslaget sortiment med fler produkter än många andra kedjor, säger Selma Von Bornstedt.

Enkelslipade, progressiva, terminalglasögon och solglasögon. Från och med nu kommer alla Selmas glasögonköp att genomföras hos Lensway, vars erbjudande om att beställa hem bågar och prova hemma kostnadsfritt har visat sig vara riktigt populärt.

– Det passar jättebra, framför allt för folk som bor långt ifrån en vanlig affär. Men även i butikerna är servicen man får helt fantastisk, de har trevlig personal och man känner sig omedelbart välkommen, säger Selma Von Bornstedt.

Behöver du också nya glasögon? Klicka här nedan för att beställa hem och prova upp till fyra par bågar – helt kostnadsfritt.

Beställ hem och prova enkelslipade eller progressiva glasögon från Lensway – utan kostnad

Nästa artikel