Prova nya glasögon kostnadsfritt – så går man tillväga

Att skaffa nya glasögon är inte så svårt som man kan tro.
Med Lensways nya erbjudande kan köpet genomföras hemma i soffan.
Så här går beställningen till.

Beställ hem nya glasögon från Lensway och prova i lugn och ro – utan kostnad

Med mycket jobb hemifrån och åtskilliga timmar framför datorskärmen är behovet av rätt glasögon kanske större än någonsin tidigare. Samtidigt drar sig många för att besöka sin vanliga optiker i en butik.

Som följd av detta har Lensway tagit fram ett erbjudande, där kunder kan prova ut och beställa glasögon hemifrån.

– Vi tycker att alla ska ha råd med flera par kvalitetsglasögon. Glasögon är mer än bara ett synhjälpmedel – det är en accessoar och det ska vara kul att förnya sin look, säger John Dymling, CMO på Lensway.

Beställ hem nya glasögon från Lensway och prova i lugn och ro – utan kostnad

Erbjudandet är uppdelat i ett antal steg och grundar sig i att man som kund inte ska behöva ta sig till en optiker för att få ett par nya, välfungerande glasögon. Så länge man har ett aktuellt recept kan man genomföra beställningen hemma i soffan.

Såväl provning som köp genomförs via Lensway.se. Så här går det till:

  1. Välj ut upp till fyra glasögon att prova hemma i lugn och ro. Dessa skickas direkt hem till dig eller till ditt närmaste postombud, givetvis helt utan kostnad.
  2. Under tio dagar kan du testa bågarna hemma för att se vilka som passar bäst i olika ljus och miljöer. På så sätt slipper du stressa och du riskerar inte heller att köpa grisen i säcken.
  3. Efter tio dagar returnerar du bågarna. Lägg tillbaka dem i plastfickorna som de kom i och fäst returetiketten på ytterlådan. Sen är det bara att posta ditt paket i närmaste brevlåda eller hos närmaste postombud
  4. Om du har hittat ett par som du verkligen gillar är det bara att gå in på Lensway.se och lägga din beställning. Behöver du hjälp med att fylla i ditt recept vid köp kan du alltid kontakta kundservice, så får du snabb och smidig hjälp.

Och det bästa av allt: När du har beställt nya glasögon får du även välja ut ett par nya bågar, helt utan extra kostnad. Och priset är minst sagt konkurrenskraftigt – du betalar endast från 99 kronor för alltihop. Det enda som krävs är ett par knapptryck – resten sköter Lensway.

Beställ hem nya glasögon från Lensway och prova i lugn och ro – utan kostnad

Nästa artikel