Få ett extra par bågar – beställ hem glasögon och prova kostnadsfritt

På jakt efter nya glasögon?
Då finns det ett kombinationserbjudande som man inte får missa.
Prova glasögon kostnadsfritt hemma – och få 2 för 1 när köpet sedan genomförs hos Lensway.

Beställ hem nya glasögon från Lensway och prova i lugn och ro – utan kostnad

Glasögon är för många livsnödvändiga både när det kommer till arbete och fritid. Därför finns det ett stort behov av en enkel och tillgänglig process när man ska prova ut och beställa nya glasögon.

I en tid när många jobbar hemifrån och tillbringar ännu mer tid framför datorskärmen växer behovet av rätt glasögon, anpassade för det ljus som ögonen exponeras för under arbetsdagen. Och detta sker alltså samtidigt som många drar sig för att besöka sin vanliga optiker i en butik.

Nu erbjuder Lensway ett kombinerat erbjudande där man som kund först kan beställa hem fyra par glasögon för att prova, utan kostnad. 

Beställ hem nya glasögon från Lensway och prova i lugn och ro – utan kostnad

När man sedan har valt ut sitt favoritpar och lägger sin beställning tillkommer nästa del av erbjudandet. Utöver det beställda paret får man som kund även välja ut ett par bågar som ingår i köpet, utan extra kostnad.

– Vi tycker att alla ska ha råd med flera par kvalitetsglasögon. Du kan spara tusenlappar på att handla dina glasögon hos Lensway, säger John Dymling, CMO på Lensway.

Att beställa nya glasögon från Lensway kostar från 99 kronor när det rör sig om enkelslipade, och från 999 för progressiva. Till skillnad från hur det fungerar hos många optiker kan man via Lensway sköta hela processen digitalt, utan att behöva göra ett besök i en butik.

Beställ hem nya glasögon från Lensway och prova i lugn och ro – utan kostnad

Nästa artikel