Lensway pressar priset på glasögon – så mycket sparar kunderna

Köp av progressiva glasögon har länge varit tätt förknippat med höga priser. 
Men så är inte fallet längre.
Via Lensway kan man numera få progressiva glasögon från 999 kronor – ett pris som sticker ut i jämförelse med många konkurrenter.

Beställ hem och prova enkelslipade eller progressiva glasögon från Lensway – utan kostnad

För den som har problem att se både på nära och långt håll är progressiva glasögon mer eller mindre en nödvändighet. Men just på grund av glasögonens många kvaliteter har de under lång tid varit relativt dyra.

Glasögon behöver dock inte vara en kostnadsfråga av den större storleken, och det finns aktörer på marknaden som tänker annorlunda i prisfrågan kring progressiva glasögon.

Att priset inte ska ha en avskräckande effekt är för Lensway självklart. Därför har man tagit fram en prismodell som ger människor ökad tillgång till progressiva glasögon. Numera finns dessa tillgängliga från 999 kronor – men för att förstå hur billigt det egentligen är måste man vända blicken mot konkurrenternas priser.

Vid en snabb jämförelse kan man se hur de flesta stora optiker/glasögonkedjor ligger på helt andra, mycket högre, prisnivåer. 1600-1800 kronor för progressiva glasögon är ingen ovanlig prisbild, och på flera ställen får du betala upp emot 3000 kronor, bara för att kunna se bra på alla avstånd.

Beställ hem och prova enkelslipade eller progressiva glasögon från Lensway – utan kostnad

– Vi tycker att alla ska ha råd med flera par kvalitetsglasögon. Glasögon är mer än bara ett synhjälpmedel – det är en accessoar och det ska vara kul att förnya sin look, säger John Dymling, CMO på Lensway.

De förmånliga priserna gäller dock inte enbart för progressiva glasögon. Hos Lensway får man som kund alltid ett extra par bågar när man köper glasögon, även enkelslipade sådana. Dessa glasögon finns tillgängliga från 99 kronor.

På Lensway.se kan man lätt komma igång och börja välja ut sina nya glasögon. Oavsett om det gäller enkelslipade eller progressiva kan man som kund alltid beställa hem fyra par för att prova i lugn och ro – helt utan kostnad. Klicka på länken här nedanför för att komma igång med din beställning.

Beställ hem och prova enkelslipade eller progressiva glasögon från Lensway – utan kostnad

Nästa artikel