Beställ hem 4 par glasögon – prova utan kostnad

Att skaffa nya glasögon behöver inte växa till ett stort projekt.
Faktum är att man inte ens behöver gå till en optiker om man redan har ett recept.
Från Lensway kan man beställa hem glasögon kostnadsfritt, och sedan välja favoritpar.

Beställ hem nya glasögon från Lensway för att prova – utan kostnad

Det senaste året har medfört utmaningar som många av oss inte ställts inför tidigare. Möjligheten att röra sig fritt, gå i affärer och uträtta vardagliga ärenden har minskat kraftigt.

Besök hos ens lokala optiker är ett exempel på ärenden som under året fått stå tillbaka, och det är sannolikt många kunder som skjutit upp sina köp av nya glasögon. Men på samma sätt som du ofta kan gå till apoteket snarare än läkaren för att få medicin så räcker det i regel med ett besök hos Lensway om du behöver nya glasögon och inte en synundersökning

Är det något man inte ska behöva vänta på så är det nya glasögon – och med Lensways nya erbjudande behöver man heller inte göra det.

Som kund får man möjligheten att välja ut upp till fyra bågar som sedan skickas hem med post, givetvis utan kostnad. När man tagit emot sitt paket har man 10 dagar på sig att i lugn och ro välja ut sitt favoritpar. Sedan är det bara att skicka tillbaka bågarna och beställa sina nya glasögon på Lensway.se.

Beställ hem nya glasögon från Lensway för att prova – utan kostnad

– Man kan prova bågar i lugn och ro hemma, samtidigt som man slipper utsätta sig för smittorisk. Man får också möjligheten att prova bågarna utan att en påtryckande optiker står och vill sälja på en produkter, säger John Dymling, CMO på Lensway.

Kostnaden för hela kalaset är så låg som från 99 kronor. Och inte nog med det, när man som kund gör en beställning får man samtidigt chansen att välja ut ett par extra bågar – helt kostnadsfritt.

På det här sättet sköts hela processen digitalt, och Lensway gör det möjligt att genomföra urvalet och beställningen hemifrån, såtillvida man har ett aktuellt recept. På så sätt kan man köpa billiga glasögon av hög kvalitet, utan att riskera sin egen eller andras hälsa. 

Läs mer och beställ hem nya bågar via länken här nedan.

Beställ hem nya glasögon från Lensway för att prova – utan kostnad

Nästa artikel