Älskar du vintersport? Här är tv-paketet för dig!

Publicerat: 2021-16-12

Är du en sådan som älskar vintersport? Då är nya Allente tv- och streamingtjänsten för dig. Med deras premiumpaket får du tillgång till det absolut bästa inom vintersport. Tecknar du i dag får du dessutom 3 månader fritt!

Allente är en sammanslagning av Canal Digital och Viasat – två riktiga giganter när det kommer till tv-underhållning. Under deras gemensamma paraply hittar du bland annat TV6, V sport Vinter och Viaplay – hemkanaler för det absolut bästa inom vintersport. 

TV6 är hemmet för längdskidåkning och sänder alla tävlingar från världscupen. Utöver det visar kanalen upp till hälften av alla alpina tävlingar, samt ett urval av tävlingarna i freestyle och backhoppning.

På V sport vinter ser du upp till hälften av de alpina tävlingarna, samt ett urval från andra vintersporter som snowboard, freestyle och backhoppning.

För att få den ultimata vintersportsupplevelsen rekommenderas tv-paket Premium. I paketet ingår Viaplay med sportinnehåll. Där kan du streama allt, helt reklamfritt.

Passande nog så har Allente just nu ett erbjudande som innebär att du får 3 månader fritt när du väljer att teckna premiumpaketet.

När vintersportssäsongen är över finns det självklart mängder av annan sport att se fram emot. Förutom pågående NHL och Premier League, som du får tillgång till genom Viaplay, så drar de svenska fotbollsligorna Allsvenskan och Superettan i gång igen till våren, som du kan följa genom discovery+.

Skulle det mot förmodan vara så att du vill ta en paus från sporten har självklart Allente mängder av annan underhållning att erbjuda – som premiumkund får du tillgång till inte mindre än 60 tv-kanaler!

Om du är orolig för att sportevenemangen ska krocka – antingen med varandra eller med övriga familjemedlemmars tv-behov – så har Allente en fiffig funktion som gör att du kan se på upp till fyra program samtidigt, på fyra olika skärmar.

Se till att inte missa en sekund av den rafflande vintersporten. Teckna Allentes premiumpaket redan i dag genom att klicka på länken nedan!

Nästa artikel