Guide: Så får du till det ultimata tv-myset i jul

Publicerat: 2021-9-12

God mat, klappar, familjemys – och sköna kvällar framför tv:n. Visst är julen härlig? 

I den här artikeln tipsar vi om hur du får till det ultimata tv-myset i jul – med nya Allente!

Julen är här och förutom julbord, paketöppning och mys med familjen är det en tid då man gärna kryper upp i tv-soffan och njuter av en mysig film eller sträckkollar på sin favoritserie.

Men för att julstämningen inte ska gå förlorad är det viktigt att tv-myset flyter på problemfritt. 

Här är en guide till hur du får till det ultimata i tv-myset i jul – i tre enkla steg.

Skippa krånglet

När det vankas julmys framför tv:n måste det gå smidigt att hitta det man vill titta på, annars finns en risk att julstämningen går förlorad. Att hålla på att krångla med massa olika streamingtjänster går alltså bort.

Tack och lov finns det en tjänst som löser problemet, nämligen nya Allente.

Allente står för ”all entertainment” och är resultatet av en sammanslagning mellan underhållningsjättarna Canal Digital och Viasat. Med deras nya, smidiga tv- och streamingtjänst samlar du all din underhållning på ett och samma ställe – självklart med ljud och bild i absolut toppklass!

Bunkra upp med julsnask

Julen är en högtid då man gärna frossar i godsaker. Se därför till att bunkra upp med just ditt favoritsnask när det vankas tv-mys. 

Lussekatter, skumtomtar, pepparkakor – du bestämmer själv vilka favoriter som är ett måste. Ackompanjerat av doften från julgranen och lite glögg som puttrar på spisen är julstämningen ett faktum! 

Titta på sådant som får dig i stämning

Självklart finns det vissa filmer och serier som hör julen mer till än andra. Det kan handla om sådant som väcker minnen från barndomen eller renodlade julfilmer som får en i rätt stämning. Oavsett är det viktigt att man har tillgång till ett stort utbud, så att man verkligen kan välja och vraka.

Även på den punkten är Allente lösningen på problemet. Under deras gemensamma paraply hittar du allt från discovery+ och C More till HBO MAX och Viaplay. Detta innebär ett riktigt julbord av allt från komedier och äventyr till drama och skräck.

Är det specifikt julfilmer du letar efter så kan vi även tipsa om att spana in den här artikeln för inspiration: ”Fem klassiska filmer som är ett måste i jul”.

För den som vill få den absolut mest maxade tv-upplevelsen i jul rekommenderas Allentes premiumpaket. I paketet ingår över hela 60 tv-kanaler.

Det bästa av allt? Tecknar du premiumpaketet i dag får du dessutom tre månader fritt! En liten julklapp till alla tv-älskare där ute, skulle man kunna säga.

Du tar del av erbjudandet genom att klicka på länken här under. Sedan är det bara att krypa upp i tv-soffan – och ha en riktigt härlig jul!

Nästa artikel