Tv- och streamingjättens drag under Black Week – mer än halverar månadskostnaden

Publicerat: 2021-21-11

Allente är den nya tv- och streamingtjänsten som samlar all din favoritunderhållning. 

Under Black Week väljer de nu att lansera ett riktigt schysst erbjudande: de mer än halverar månadskostnaden för sitt maxade premiumpaket.

Allente är en sammanslagning av underhållningsgiganterna Viasat och Canal Digital. När de nu har valt att gå samman kan du alltså räkna med en tv-upplevelse i absolut världsklass – varje gång.

Under vecka 47 äger den internationella shoppingveckan Black Week rum, och självklart är även Allente med på tåget. Under veckan har de ett erbjudande som borde få de allra flesta tv-älskare att haja till: de mer än halverar månadskostnaden för sitt populära premiumpaket!

Men vad innebär egentligen Allentes premiumpaket? Här kommer en snabb genomgång:

Som premiumkund får du tillgång till över 60 tv-kanaler, däribland Viaplay, Paramount+ och discovery+, vilket i sin tur ger dig tillgång till de hetaste serierna och de bästa storfilmerna – självklart i krispig HD. 

Är det sport du brinner för så är även då premiumpaketet det självklara valet: med Viaplay får du tillgång till Premier League och med discovery+ Total streamar du alla matcher från Allsvenskan och Superettan, samt får ta del av de största händelserna inom vintersport.

Värt att nämna är också att du som Allente-kund har möjlighet att titta på upp till fyra program samtidigt – på fyra olika skärmar. Perfekt när samtliga familjemedlemmar vill få sin vilja igenom…

Och just det; självklart hjälper Allente även till med installation, oavsett om du blir fiber- eller parabolanvändare.

Möjligheten att teckna premiumpaketet för halva priset finns endast tillgängligt under Black Week – så passa på! Ta del av erbjudandet genom att klicka på länken nedan. 

Sedan är det bara att luta sig tillbaka och njuta.

Nästa artikel