Därför är Allentes premiumpaket varje tv-älskares självklara val

Publicerat: 2021-10-11

Allente är tjänsten som samlar all din favoritunderhållning på ett och samma ställe. Deras mest maxade tv-paket stavas premiumpaketet, vilket ger dig tillgång till en hel värld av sport, underhållning och streaming i världsklass.

Väljer du att teckna paketet i dag får du dessutom 3 månader fritt!

Är du en sådan som älskar att krypa upp i soffan, slå på tv:n och bara njuta? Då är du inte ensam.

Oavsett om tv-myset sker själv eller tillsammans med familj och vänner så är det viktigt att det innebär en stund fri från bekymmer. Att hålla på att krångla med massa olika streamingtjänster för att hitta favoritfilmen eller älsklingsserien är alltså något man gärna undviker. 

Just av den anledningen finns Allente. 

Allente är en sammanslagning av Viasat och Canal Digital – två riktiga tv-giganter. När de nu har valt att gå samman kan du alltså räkna med en hel värld av underhållning – självklart i krispig HD – oavsett om du gillar serier, film eller sport.

Allente har i dag flera prisvärda tv-paket för både parabol- och fiberanvändare, men den riktiga tv-älskarens självklara val stavas premiumpaketet.

I paketet ingår över 60 tv-kanaler, däribland Viaplay, Paramount+ och discovery+, vilket ger dig tillgång till de hetaste serierna och de bästa storfilmerna.

Genom Viaplay får du tillgång till allt från klassiska filmserier som ”James Bond” och ”Alien” till svenska succéserier som ”Två systrar” och ”Det som göms i snö”. Paramount+ ger dig i sin tur tillgång till seriesnackisar som ”Yellowstone” och ”American Rust”, medan discovery+ bjuder på de hetaste realityserierna i form av ”Wahlgrens värld” och ”Behandlingen”.

Är det sport du brinner för så är även då premiumpaketet det självklara valet: med Viaplay får du tillgång till Premier League och med discovery+ Total streamar du alla matcher från Allsvenskan och Superettan. Premiumpaketet ger dig dessutom möjlighet att ta del av de största händelserna inom vintersport.

Och just det; som Allente-kund har du möjlighet att titta på upp till fyra program samtidigt – på fyra olika skärmar. Perfekt när samtliga familjemedlemmar vill få sin vilja igenom…

Unna dig själv den bästa tänkbara tv-upplevelsen – skaffa Allentes premiumpaket. Registrerar du dig i dag får du dessutom 3 månader fritt – UHD-box och installation ingår!

Nästa artikel