Allente-kunden Emma om nya tv- och streamingtjänsten: ”Finns något för alla”

Publicerat: 2021-2-12

Emma Rydh, 43, blev tipsad av en vän att testa den nya tv- och streamingtjänsten Allente. Nu är både hon och hennes son glada över den värld av underhållning som har öppnat sig.

Det finns något för alla, säger hon.

Känner du ibland att det enda du vill göra är att krypa upp i soffan och njuta av lite gammal hederlig underhållning? Då är du inte ensam.

När det vankas tv-mys är det viktig att det går smidigt att hitta sina favoritfilmer och serier – och självklart att det finns mycket att välja mellan.

Det var just av den anledningen som Emma Rydh, 43, bestämde sig för att skaffa Allente – den nya tv- och streamingtjänsten som är en sammanslagning av Canal Digital och Viasat.

– Jag blev tipsad om Allente av en kompis som tyckte att det fungerade bra och att jag också borde testa det, berättar Emma, som även är bredbandskund.

I Allentes enorma utbud hittar du allt från filmer och serier till sport och underhållning. Vilket tv-paket som passar just dig bäst avgör du själv, oavsett om du väljer tv via fiber eller parabol.

För Emmas egen del har det blivit mycket linjär tv – något hon hade saknat att kunna ta del av.

– Jag har inte haft vanlig tv på ett tag, så det har varit skönt att bara kunna luta sig tillbaka och kolla på det som sänds, utan att behöva tänka så mycket själv.

Hennes 11-åriga son har däremot uppskattat det stora utbudet av streamat innehåll som finns tillgängligt hos Allente.

– Han streamar mycket, så det är ju kanon. Jag har också kollat runt en del och det är ju väldigt smidigt att ha allt på ett och samma ställe. Du slår bara på och väljer streaming eller linjärt, i stället för att behöva hålla på med olika dosor och apparater.

Sedan Emma skaffade Allente har antalet myskvällar framför tv:n ökat. Ibland kollar hon själv, ibland dukas det upp för fredagsmys tillsammans med sonen.

En fiffig funktion som Allente har är att du kan titta på fyra program samtidigt, på fyra olika skärmar – något som har varit perfekt när Emma har behövt lite egentid, samtidigt som sonen har velat kolla på sitt.

– Det finns så många olika typer av filmer och serier att välja mellan, så det finns något för alla.

Nästa gång det vankas tv-mys: krångla inte till det, utan gör i stället som Emma och skaffa Allente. Installation och UHD-box ingår!

Nästa artikel