Här är tv-paketet som är ett måste för alla sportfantaster

Publicerat: 2021-20-10

Är du en sådan som brinner för sport och vill kunna ta del av alla de största evenemangen? Då är Allentes premiumpaket tv-paketet för dig.

Bjud över några vänner, plocka fram något gott att äta och dra i gång matchen på tv – finns det något bättre? Svaret är antagligen nej.

För att kvällen ska bli lyckad krävs det dock att allting klaffar och att behöva krångla med massa olika streamingtjänster är ofta en stämningsdödare som heter duga. Då är det tur att det finns en lösning på problemet: Allente. 

Allente är en sammanslagning av Canal Digital och Viasat – två riktiga tv-giganter. När de nu har valt att slå sig samman kan du alltså räkna med underhållning i absolut världsklass. Detta inkluderar självklart även sport.

Allente erbjuder i dag en rad olika tv-paket för både fiber- och parabolanvändare, men de allra största sportfantasterna rekommenderas tv-paket Premium.

Som premiumkund får du möjlighet att ta del av de största händelserna inom vintersport. Genom Viaplay får du tillgång till Formel 1, NHL och, inte minst, den engelska fotbollsligan Premier League.

Vill du även kunna ta del av svensk fotboll? Glada nyheter: nu ingår också discovery+ Total i paketet. Detta ger dig tillgång till inte mindre än 480 matcher från ligorna Allsvenskan och Superettan.

Att kunna erbjuda både discovery+ och Viaplay i samma tv-paket är Allente i dag ensamma om, vilket gör deras premiumval till en självklarhet för sportälskaren.

Skulle du mot all förmodan vilja ta en paus från sporten finns så klart även mängder av annan underhållning att ta del av som premiumkund – i paketet ingår inte mindre än 60 tv-kanaler.

Skulle det vara så att sportintresset krockar med resten av familjens tv-behov är det inte heller några problem. Som Allente-kund kan du titta på upp till fyra program samtidigt – på fyra olika skärmar. 

För dig som vill ta tv-tittandet till nästa nivå är det bara att klicka på länken nedan, för att teckna Allentes premiumpaket redan i dag.

Sedan är det bara att ringa polarna, plocka fram snacksen och luta dig tillbaka. 

Nästa artikel