Så kan du ta del av både Premier League, Allsvenskan och Superettan – med en enda tjänst

Publicerat: 2021-3-11

Brinner du för fotboll och vill kunna ta del av både Premier League, Allsvenskan och Superettan – utan att behöva registrera dig hos flera olika streamingtjänster? Vi har glada nyheter: Allentes premiumpaket.

Fotboll är en sport som förenar människor och skapar glädje – oavsett om man befinner sig på läktaren eller hemma i tv-soffan. 

För många innebär det en stund fri från bekymmer, där man helt tillåts försvinna in i sportens magiska värld. Att då behöva krångla med massa olika streamingtjänster innan man kan luta sig tillbaka och njuta är något man gärna undviker.

Några som brinner för mer kvalitetstid i tv-soffan är Allente.

Allente står för ”all entertainment” och är resultatet av en sammanslagning mellan underhållningsjättarna Canal Digital och Viasat. De erbjuder i dag en rad prisvärda tv-paket för både fiber- och parabolanvändare, men sportälskarens självklara val stavas premiumpaketet. 

I det maxade tv-paketet ingår discovery+ och Viaplay, vilket ger dig tillgång till både Premier League, Allsvenskan och Superettan.

– Vi är de enda i Sverige som kan erbjuda både Premier League, Allsvenskan och Superettan i ett och samma tv-paket. För någon som älskar fotboll finns det inget bättre och mer prisvärt premiumpaket, säger Mohammadali Tadayon, Head of sales på Allente Sverige.

För den som vill försäkra sig om att inte missa en enda match har Allente dessutom en fiffig funktion som gör att du kan titta på upp till fyra program samtidigt – på fyra olika skärmar. 

– För mig är det så en perfekt lördagskväll ser ut: jag har på fyra olika matcher samtidigt, så jag vet att jag inte missar något, säger Mohammadali Tadayon och skrattar.

Är det så att du brinner för andra sporter än enbart fotboll så tillgodoser Allente självklart även dessa behov. Som premiumkund har du möjlighet att ta del av NHL, Formel 1 och de största vintersportshändelserna, för att nämna några exempel.

Skulle du mot all förmodan vilja ta en paus från sporten finns det så klart även mängder av annan underhållning att ta del av som premiumkund – i paketet ingår inte mindre än 60 tv-kanaler.

Se till att säkra upp inför vinterns alla sporthändelser och skaffa Allentes premiumpaket redan i dag. Registrerar du dig nu får du dessutom 3 månader fritt – UHD-box och installation ingår!

Nästa artikel