Guide: Så förenklar du din tv-kväll – och får den bästa upplevelsen

Publicerat: 2021-20-10

Glöm stöket med att leta runt på olika streamingtjänster efter favoritfilmen eller älsklingsserien. Med Allente samlar du all din favoritunderhållning på ett och samma ställe och är garanterad den bästa tv-upplevelsen – varje gång.

Popcornen är poppade och myskläderna är på – förutsättningarna för en toppenkväll framför tv:n ser onekligen goda ut. 

Sedan börjar stöket med att leta upp den underhållning du vill ta del av.

Trots att du är kund hos flera olika streamingtjänster lyckas du ändå inte hitta den där filmen eller tv-serien du är sugen på. Och där någonstans börjar mysfaktorn att avta. 

”Tänk om det fanns en tjänst som samlade all min favoritunderhållning på samma ställe”, kanske du tänker. Faktum är att det finns – och den heter Allente.

Allente står för ”all entertainment” och är resultatet av en sammanslagning mellan underhållningsjättarna Canal Digital och Viasat. Under deras gemensamma paraply hittar du allt från discovery+ och C More till HBO MAX och Viaplay. 

Det spelar alltså ingen roll om du är intresserad av film, serier, dokumentärer eller sport – hos Allente finns något för alla. Du väljer själv vilket tv-paket som passar just dig bäst, oavsett om du väljer tv via fiber eller parabol.

Skulle det vara så att ditt hjärta bankar lite extra hårt för någon specifik typ av underhållning finns även en rad prisvärda tillvalspaket som gör att du kan skräddarsy tv-utbudet – helt efter dina önskemål!

Med så många spännande valmöjligheter är det snarare svårt att inte lyckas hitta något att titta på när det vankas tv-kväll. 

Men bekvämlighet är inte det enda som är avgörande när det kommer till att ha den bästa tv-upplevelsen. Självklart behöver även ljud och bild vara i absolut toppklass. Även detta får du med Allente.

Och just det, skulle du föredra att ta del av din favoritunderhållning på surfplattan eller i mobilen i stället för tv:n är det inte heller några problem: med Allente kan du titta på upp till fyra skärmar samtidigt. 

Nästa gång det vankas tv-kväll; se till att unna dig den bästa upplevelsen tänkbart – med Allente. Klicka på länken nedan för att välja det tv-paket som passar just dig bäst.

Nästa artikel