Det här är nya Allente – tjänsten som samlar all din underhållning

Publicerat: 2021-20-10

All din favoritunderhållning – under ett och samma tak. Visst låter det fantastiskt?

Låt oss presentera den nya tv- och streamingtjänsten Allente.

I över 30 år har Viasat och Canal Digital försett svenskarna med förstklassig tv-underhållning via sina respektive plattformar. 

Men i en tid då det fullkomligt svämmar över av olika streamingtjänster insåg de båda underhållningsjättarna att det enda rätta var att gå samman – de är helt enkelt bättre tillsammans!

När de nu valt att slå sig samman är det under namnet Allente, vilket står för ”all entertainment”. Precis som namnet antyder innebär tjänsten all din favoritunderhållning ­– på ett och samma ställe.

I Allentes enorma utbud hittar du allt från filmer och serier till sport och underhållning. Vilket tv-paket som passar just dig bäst avgör du själv, oavsett om du väljer tv via fiber eller parabol.

Exempel: I standardpaketet för parabolanvändare får du för endast 399 kronor i månaden den bästa underhållningen, de senaste filmerna och de största serierna i form av ett stort kanalutbud kombinerat med all den streaming du behöver.

I sportälskarens självklara val, premiumpaketet, får du full tillgång till den bästa svenska och internationella sporten: discovery+ ger dig tillgång till Allsvenskan – Viaplay ger dig tillgång till Premier League. Självklart får du även ta del av de senaste filmerna och de mest uppsnackade serierna. 

I faktarutan längst ner i artikeln kan du läsa mer om vilka olika tv-paket som erbjuds för fiber- respektive parabolanvändare. Självklart erbjuds även en rad prisvärda tillvalspaket som gör att du kan skräddarsy tv-utbudet – helt efter dina önskemål. Som Allente-kund kan du dessutom titta på fyra program samtidigt – på fyra olika skärmar!  

Kort sagt: oavsett hur dina tv-vanor ser ut kan Allente tillgodose dina behov – till ett mycket förmånligt pris. Skulle du dessutom vara intresserad av att kombinera tjänsten med ett blixtsnabbt bredband erbjuds ett riktigt schysst paketpris. 

Ta steget mot ett modernare, bättre och framför allt smidigare tv-tittande redan i dag – skaffa Allente genom att klicka på länken här under.

Nästa artikel