Tre enkla steg – sedan kan det vara du som förändrar världen

Att få ta del av någon annans erfarenheter, kontaktnät och kunskap kan vara ovärderligt som ung entreprenör, drömmare och banbrytare. Nu har du chansen att få göra just det, i personliga möten med en erfaren mentor som hjälper dig att lyckas med din idé och tar med dig på en resa runt världen.

Alla förändringar startar med en tanke. Oavsett om det handlar om att förbättra vår miljö, resa smartare eller erbjuda hjälp i katastrofområden börjar allt med den där idén om hur något skulle kunna förbättras.

Genom SAS Scholarship kommer tre stipendiater att få ge sig ut på en skräddarsydd resa för att samla kunskap, inspiration och knyta kontakter. Dessutom tilldelas varje vinnare en mentor som hjälper till att utforma en resrutt med relevanta stopp och möten för varje projekt.

Vad hade en erfaren entreprenör behövt veta i början av sin karriär? Vilka misstag gjorde han eller hon som andra människor bör undvika? I vilken ände börjar man när man vill förverkliga en dröm? Eftersom de tre mentorerna väljs utifrån de specifika vinnaridéerna, får stipendiaterna de bästa förutsättningarna för att lyckas inom sitt område.

Nästa artikel