Så kan skräddarsydda resan med SAS Scholarship se ut

Besök på Fair Trade-plantagen i Sydamerika eller affärsmöte i Tokyo? Oavsett vilka erfarenheter du behöver för att förverkliga din dröm är det nu du har chansen. SAS Scholarship låter tre vinnare ge sig ut på en skräddarsydd resa i världen.

Har du en idé om hur världen kan bli bättre? Då kan SAS Scholarship hjälpa dig att nå nästa steg. Kanske sitter du inne på en lösning om hur vi människor kan leva mer miljövänligt eller hur vi i Sverige kan bidra till utsatta medmänniskor i en annan världsdel?

Idén behöver inte vara planerad i minsta detalj, det viktiga är att ha en tanke om vad som bör göras. De tre stipendiaterna kommer att tilldelas varsin mentor som kan bidra med erfarenhet, kunskap och tips. Dessutom kommer varje vinnare och mentor tillsammans att göra upp en resplan med relevanta destinationer.

Kanske skulle din idé må bra av ett besök i Amazonas regnskog? Behöver du inspiration från de ledande internationella företagen i din bransch eller se förödelsen efter en naturkatastrof med egna ögon? Då bör du göra dig beredd på ditt livs resa i början av nästa år.

– Vi ser med stor spänning fram emot att få ta del av den innovationskraft och vilja att göra skillnad som finns bland våra resenärer. Jag är säker på att vi kommer att bli överväldigade av den idérikedom som finns där ute och som vi på SAS kan bidra till att förverkliga. Jag hoppas även att SAS Scholarship kan bidra till att nya idéer skapas och utvecklas, säger Didrik Fjeldstad, VP Brand & Marketing, på SAS.

SAS står för både flygbiljetter och hotellnätter. Vinnarna presenteras senast 20 december.

Nästa artikel