SAS söker framtidens idéer i nytt mentorprogram

SAS lanserar nu sin nya satsning SAS Scholarship som vänder sig till människor med idéer som kan förändra världen. Tre personer kommer att väljas ut för att få utveckla sina planer genom resor, upplevelser och möten med framgångsrika mentorer.

Efter flygbolagets framgångsrika kampanjer We Are Travelers och Travelers Think Big lanseras nu ett unikt mentorprogram. Precis som i tidigare kampanjer hyllas resenärer som vågar tänka stort och agera på sina drömmar.

SAS Scholarship söker nu efter idéerna som kan förändra vår framtid. Kanske börjar de med några få ord, snabbt nedklottrade på en servett, eller en enkel pappersmodell av nästa arkitektoniska mästerverk?

SAS frågar sig också hur man kan förändra världen om man inte har sett den. De tre vinnarna av SAS Scholarship kommer därför att få ge sig ut på en skräddarsydd resa i början av nästa år. Syftet är att få möjlighet att utveckla sina idéer, samla på sig kunskap och intryck som kan föra varje vinnares projekt framåt.

De tre stipendiaterna kommer också att tilldelas varsin mentor som redan har förbättrat världen inom sitt område. Mentorerna kommer att stötta med sin egen kunskap, erfarenhet och sitt nätverk. Ansöker, det gör man här.

Nästa artikel