SAS hjälper unga att förverkliga innovativa idéer

Nu lanseras SAS Scholarship – ett mentorprogram för människor med idéer som kan förändra världen, i det stora eller i det lilla. Redan efter årsskiftet kommer tre vinnare att få åka ut på skräddarsydda resor i världen för att förverkliga sina idéer.

För yngre generationer är det självklart att vi lever i en global värld. Landsgränser och tidszoner hindrar oss inte längre från att följa intressanta människor i realtid, oavsett om de bor i Australien eller på Aruba. I en värld som blir allt mindre, blir det mer relevant att tänka stort – men hur förändrar man världen om man inte har sett den?

Med det i bakhuvudet lanseras nu SAS Scholarship, där tre vinnare får ge sig ut på varsin skräddarsydd resa i början av nästa år.

– Vi vill kunna stötta personer med en idé och en vilja att långsiktigt förbättra världen, bidra med inspiration och ge dem möjligheter för att lyckas, säger Didrik Fjeldstad VP Brand & Marketing, på SAS.

De tre vinnarna kommer att paras ihop med tongivande mentorer som redan har förbättrat världen inom sina respektive områden. Genom att dela med sig av sin kunskap, erfarenhet och sitt nätverk ges varje vinnare de bästa förutsättningarna för att förverkliga sin idé.

Varje vinnare och mentor kommer också överens om en resrutt som kan utrusta stipendiaten med unika upplevelser och värdefulla möten. SAS står för både flygbiljetter och hotell längs vägen.

– Vi ser med stor spänning fram emot att få ta del av den innovationskraft och vilja att göra skillnad som finns bland våra resenärer. Jag är säker på att vi kommer att bli överväldigade av den idérikedom som finns där ute och som vi på SAS kan bidra till att förverkliga, säger Didrik Fjeldstad.

Ansök genom att ladda upp en bild eller video och berätta kortfattat om din idé och hur SAS Scholarship skulle kunna vara till hjälp. Du måste vara över 18 år. Läs mer om att ansöka här.

Nästa artikel