Så kan drömmen om Färgfemman slå in

Varje vecka får spelare chansen att ringa in till BingoLotto och plocka hem fina priser i direktsändning. Genom att bli prenumerant på Bingolotter kan drömmen om Färgfemman slå in.

Färgfemman är det i särklass mest populära spelet i Bingolotto. Exemplen är många där spelare som ringt in till programmet hamnat i flera minnesvärda dialoger med programledarna, innan de fått chansen att öppna lucka efter lucka i det färgglada spelet.

Alla med bingo kan ringa in till programmet, och har du tur kommer man hela vägen till Färgfemman. Då gäller det att öppna så många luckor som möjligt i olika färger för att kamma hem vinst efter vinst i olika kategorier.

Den som spelar får öppna luckor till dess att samma färg visas två gånger och kan ta del av fina priser i kategorier som bilar, resor, heminredning och mat – eller kanske till och med en kontantvinst på upp till en miljon kronor.

Det tar bara några minuter att bli prenumerant: klick här för att läsa mer om vad som ingår i din prenumeration.

Vill du ha chansen på Färgfemman gäller det först och främst att ha en Bingolott och sedan hoppas på bingo. Prenumererar du på BingoLotto har du inte bara chans att vinna resor, bilar och kontanter varje vecka – du samlar också poäng varje månad som du kan växla in mot lyxiga varor.

Som prenumerant har du också vinstgaranti – om du inte vunnit på 15 lotter i rad bjuder Bingolotto på extra lotter eller 200 kronor i avdrag på en faktura som tröst.

För att komma igång med din prenumeration – surfa in på länken nedan och gå med i det superpopulära bingospelet som sänds i tv varje vecka.

Nästa artikel