LISTA: 6 klockrena anledningar till att bli prenumerant

Varför ska man egentligen prenumerera på BingoLotto? I den här artikeln går vi igenom alla fördelar med att få sina bingolotter direkt hem till brevlådan.

Missa inte alla fördelar som prenumerant – gå med snabbt och enkelt här. Det är ingen bindningstid!

Att prenumerera på sina bingolotter blir allt mer populärt – och när man tar sig en närmare titt på alla fördelar som kommer med att vara prenumerant är det lätt att förstå varför.

Här kommer en lista med 6 klockrena anledningar till att börja prenumerera på BingoLotto.

1. Vinstgaranti

Alla som är prenumeranter spelar med vinstgaranti på BingoLotto. I praktiken innebär det följande: Om du inte har vunnit på 15 lotter i rad får du välja mellan 200 kronor i avdrag på fakturan eller 5 extra gratislotter. Bra va? Alla Bingolotter du får hem via din prenumeration omfattas av vinstgarantin.

2. Premiumpoäng

Som prenumerant samlar du automatiskt på premiumpoäng Du får 20 premiumpoäng för varje Bingolott, 40 för Dubbellotter och 10 för varje Sverigelott.

3. Webshop

För poängen du samlar ihop kan du shoppa i Folkspels webshop. I webshopen finns något för alla och de allra främsta varumärkena finns representerade. Du loggar smidigt in med ditt mobila BankID för att se vad som finns i webshopen.

Se vad du kan köpa i webshopen – klicka här för att bli prenumerant idag.

4. Välj förening

Som bekant går allt överskott från BingoLotto direkt till svenskt föreningsliv. Blir du prenumerant kan du själv välja vilken förening eller organisation som ska få överskottet från just dina lotter.

5. Vinn en bil

Som BingoLotto-prenumerant registreras din lott automatiskt till Extrachansen – utan att du behöver göra något. I Extrachansen har du varje månad chansen att vinna en ny bil till ett värde av cirka 200 000 kronor.

6. Bingomagasin

Alla prenumeranter får några gånger per år ett Bingomagasin hem i brevlådan – fullproppat med bland annat spännande artiklar om BingoLotto och intervjuer med programledare.

På Mina Sidor kan du enkelt hålla koll på hur många hur många premiumpoäng du har samlat in samt välja din vinstgaranti. Om du väljer att betala med autogiro får du dessutom två extra bingolotter utan kostnad.

Just nu får dessutom alla nya prenumeranter 1 000 poäng att växla in i webshopen. Prova på livet som prenumerant – det är ingen bindningstid.

Nästa artikel