Därför är BingoLotto lika aktuellt idag som 1991

Visste du att allt överskott från försäljningen av BingoLotto går till föreningslivet? Sedan programmets intåg har Folkspel, som driver BingoLotto, genererat hela 16,6 miljarder kronor till föreningar runt om i Sverige. 

Det är den ideella organisationen Folkspel som äger och driver BingoLotto. Allt överskott av försäljningen av BingoLotto går oavkortat till föreningslivet. I praktiken betyder det att varje gång du köper en bingolott så bidrar du direkt till det svenska föreningslivet – BingoLotto är således inget fristående varumärke utan är en lottprodukt som ingår i Folkspel, föreningslivets eget spelbolag.

Folkspel är idag ett av Sveriges mest framstående spelbolag vars största produkt BingoLotto fortsätter att vara ett oerhört populärt tv-program ute i stugorna.

Det tar bara några minuter att bli prenumerant: klick här för att läsa mer.

Mycket har hänt sedan starten i TV4 1991 – men då som nu är det bingospelen som står i fokus. Och aldrig har det varit enklare att vara med och spela om resor, bilar och kontanter varje vecka.

Nu kan du nämligen prenumerera på dina bingolotter, och på så sätt aldrig riskera att sitta lottlös när Rickard Olsson hälsar välkommen till programmet.

Att prenumerera på BingoLotto är lika enkelt som kul. På BingoLottos hemsida tecknar du din prenumeration på bara några minuter – en prenumeration som kommer med många fördelar. Som prenumerant har du bland annat vinstgaranti när du spelar, vilket innebär att om du inte vunnit på 15 lotter så får du 5 extra lotter helt gratis.

Som vi varit inne på tidigare så går allt överskott från BingoLotto oavkortat till svenskt föreningsliv – och som prenumerant styr du själv över vilka som får överskottet från dina lotter, då du kan välja vilken förening som får pengarna.

Är du prenumerant får du dessutom premiumpoäng som kan användas i Folkspels webbshop eller till att köpa extra lotter. Just nu får dessutom alla nya prenumeranter 1000 poäng att använda helt gratis i webshopen.

Som prenumerant deltar du även automatiskt i Extrachansen och har möjlighet att vinna en ny bil varje månad.

Nästa artikel