Nitlotten som förvandlades till en bil

Som BingoLotto-prenumerant registreras din lott per automatik till Extrachansen – utan att du behöver göra något. En som är väldigt tacksam för det är Bo Gustafsson. 

Fördelarna med att prenumerera på BingoLotto är många: vinstgaranti, premiumpoäng att använda i Folkspels webbshop och automatisk vinstpåminelse är bara några exempel.

Men en förmån som kanske många glömmer bort är att prenumeranters nitlotter automatiskt registreras i Extrachansen – där alla som är med har chansen att vinna en bil till ett värde av ungefär 200 000 kronor varje månadsfinal.

Det tar bara några minuter att bli prenumerant: klick här för att läsa mer.

Att nitlotten registreras automatiskt för prenumeranter är något som Bo Gustafsson tackar sin lyckliga stjärna för. Det var nämligen Bosses nitlott som drogs som vinnare av en splitterny Volkswagen.

Hur Bo fick reda på vinsten är en historia i sig.

Ovetandes om vinsten trodde Bo att han som många gånger förr skulle hjälpa sitt barnbarn i stallet med hästarna. Men istället för stallgöra fick han se BingoLottos programledare Rickard Olsson rida runt inne i manegen i Hofors ridklubb.

– När Rickard ropade dit mig och sedan när bilen rullade in… det tar en stund. Men nu förstår man de som vinner på TV och inte verkar riktigt glada. De är chockade, precis som jag blev. Men jag blev verkligen glad och det var jättetrevligt att Rickard kom hit och överraskade, säger Bo.

Efter att länge ha varit engagerad i BingoLotto som prenumerant och lottförsäljare var bilvinsten det största han varit med om i BingoLotto-väg.

– Vi spelar varje söndag. Det har blivit en vana, och det är ju roligt. Men nu är jag en nöjd och glad vinnare, det är ju inte varje dag man vinner en bil. 

Just nu får alla nya prenumeranter 1 000 poäng att använda i Folkspels populära webshop. Klicka på någon av knapparna i den här artikeln för att läsa mer.

Nästa artikel