Så får du vinstgaranti på BingoLotto när du prenumererar

Som prenumerant på BingoLotto har man allt att vinna: om man tecknar en prenumeration idag spelar man nämligen med vinstgaranti. I den här artikeln går vi igenom alla fördelar som kommer med att bli prenumerant. 

Att spela BingoLotto är något som nästan alla har gjort någon gång i sitt liv. Inte minst samlas man med vänner och familj under BingoLottos Uppesittarkväll och Nyårsbingo – två kvällar som bingoälskare i Sverige aldrig missar.

Varje helg är spänningen på topp då man har chansen att vinna resor, bilar, kontanter och mycket mer. När Rickard Olsson hälsar tittarna välkomna från studion i Gamlestaden i Göteborg vill man helt enkelt inte sitta utan lott.

Och nu är det enklare och smidigare än någonsin att vara med och spela. På BingoLottos hemsida kan man bara på några minuter bli prenumerant – och då öppnar det upp sig en helt ny bingovärld.

Det tar bara några minuter att bli prenumerant: klick här för att läsa mer.

Fördelarna med att bli prenumerant är många – men den största är kanske ändå att man spelar med vinstgaranti. I praktiken så innebär det att om du inte vunnit efter 15 lotter får du 5 extra lotter utan kostnad, eller 200 kronor avdrag på en kommande faktura.

Dina Bingolotter kommer direkt hem till brevlådan, och du väljer själv om du vill betala via autogiro eller faktura. Väljer man det förstnämnda betalsättet får man just nu två extra Bingolotter. För varje lott får man sedan premiumpoängen som man kan handla för i Folkspels webbshop.

Som prenumerant spelar du alltid med vinstgaranti. Det innebär att du får 5 extra lotter, eller 200 kr i avdrag på en faktura, om du inte har vunnit på 15 lotter i rad. Just nu får dessutom alla nya prenumeranter 1000 poäng att använda i Folkspels webbshop.

Detta är bara några av alla fördelar med att bli prenumerant på BingoLotto. Klicka på någon av länkarna i den här artikel för att läsa mer och teckna din prenumeration redan idag.

Nästa artikel