”Vaxol® passar perfekt för både barn och vuxna”

Problem med för mycket öronvax eller vaxproppar? Då kan öronsprayen Vaxol® vara lösningen. Sprayen bidrar nämligen till örats naturliga rengöringsprocess.
– Vaxol® är en helt naturlig produkt gjord på ekologisk olivolja och har inga konserveringsmedel eller annat som stör örat eller huden. Den passar perfekt för både barn och vuxna., säger marknadschefen på Vaxol®.

Problem med vaxpropp eller klåda i öronen? Köp Vaxol® enkelt online – lägre pris än i butik.

Det finns flera olika anledningar till att man kan få en vaxpropp i örat. Det kan till exempel vara att man har trånga hörselgångar samtidigt som man badar ofta eller petar mycket i öronen.
– Oavsett vad det beror på så är det något som stör produktionen av vax och gör att det ansamlas i hörselgången, säger marknadschefen på Vaxol®.

Att få bekymmer med vaxet i öronen är något som förekommer i alla åldersgrupper. Det är till och med en av de vanligaste anledningarna till att söka primärvård.
– Ofta är det äldre som har en åldrad hörselgång som kan få problem. Barn har en annan problematik eftersom hörselgångarna inte är fullt utvecklade och vaxproduktionen inte är perfekt.

Ett vanligt symptom på vaxpropp är känslan av lock för öronen. Det kan i sin tur även leda till en försämrad hörsel och att det kliar eller påverkar balansen. Men det finns produkter som är smidiga och kan användas av både vuxna och barn.
– Vaxol® är en helt naturlig produkt gjord på ekologisk olivolja och har inga konserveringsmedel eller annat som stör örat eller huden. Sprayen löser upp vaxet och är även mjukgörande genom att den lägger sig som en fet kräm på hudens yttersta lager. På så sätt lindrar den även klåda och smörjer huden.

Vaxol® passar perfekt för både barn och vuxna. Läs mer och handla här.

Dessutom är olivoljan hälsosam i formen att den är antiinflammatorisk och antibakteriell samt skyddar huden i hörselgången.
– Många använder bomullspinnar när man känner att det börjar klia i öronen. Det kan istället förvärra problemen.

En av de stora fördelarna med Vaxol® är att den är enkel att använda.
– Det kladdar inte och man behöver inte lägga sig ner eller använda fettvadd. Man kan helt enkelt stå upp och spraya – sedan är det färdigt. Dessutom har man både behandling och förebyggande i en och samma produkt.

Problem med vaxpropp eller klåda i öronen? Köp Vaxol® enkelt online – lägre pris än i butik.

Det här är Vaxol®

– Mjukar upp och avlägsnar vaxproppar och överflödigt öronvax.
– Lindrar klåda och irritation i torra hörselgångar.
– Återfuktar och skyddar huden i hörselgången mot vatten.
– Passar för både barn, vuxna och äldre.
– Vaxol® innehåller 100% naturlig ren olivolja som är medicinskt renad och fri från allergener, tillsatser, eller färg/luktämnen. Dessutom undviker man kladd med sprayen, ingen fetvadd behövs och ingen eftersköljning.

Vaxol® öronspray behandlar och förebygger vaxproblem och klåda i hörselgången. Vaxol® innehåller 100% farmaceutiskt renad olivolja. Vaxol® verkar genom att mjuka upp och avlägsna vaxproppar/överflödigt öronvax, underlätta och minska behov av öronspolning, lindra klåda och irritation orsakad av torr hud i hörselgången, återfukta/smörja huden, skydda örat mot vatten genom att bilda en barriär på huden. Dosering: För att behandla vaxpropp: spraya 1-2 gånger i 4-5 dagar, morgon och kväll. För att förebygga vaxproblem och lindra klåda: spraya 1-2 gånger per vecka eller vid behov. Håll huvudet upprätt, skölj inte ut – klart. Barn under 1 år och personer med skadad trumhinna behandlas efter rekommendation av läkare. Innehåller 10 ml, ca 200 doser. Läs bipacksedeln före användning.

Nästa artikel