Så kan man slippa öronspolning vid vaxpropp

Många bokar tid hos en vårdcentral efter att ha drabbats av en vaxpropp. Det kan bli en jobbig process som slutar med öronspolning vilket kan kännas bökigt och i vissa fall göra ont. Men det finns produkter som smidigt kan behandla en vaxpropp. Öronsprayen Vaxol® går att köpa på alla apotek och kan även förebygga framtida problem.

Problem med vaxpropp eller klåda i öronen? Köp Vaxol® enkelt online – lägre pris än i butik.

Alla kan drabbas av bekymmer med för mycket vax i öronen eller vaxpropp oavsett hur gammal man är. Det kan bero på allt ifrån att man petar i örat, använder hörapparat eller hörlurar, till att man har trånga och krokiga hörselgångar. Några av de vanligaste symptomen på att man drabbats är nedsatt hörsel, känsla av lock för örat, yrsel eller obehag i öronen.

För att komma till rätta med problemen är det många som regelbundet går och spolar öronen på en vårdcentral eller annan mottagning. Detta upplevs ofta som en tidskrävande och jobbig process som kan vara kladdig och till och med göra ont om vaxproppen till exempel sitter fast i hårstrån och hud.

Då kan det vara en god idé att prova öronsprayen Vaxol®. Vaxol® är en lättanvänd öronspray som passar perfekt för både barn och vuxna och hjälper till att hålla öronen friska genom att mjuka upp och avlägsna överflödigt öronvax och vaxproppar.

Vaxol® passar perfekt för både barn och vuxna. Läs mer och handla här.

Med Vaxol® kan man alltså enkelt behandla en vaxpropp och till och med göra så att den försvinner av sig själv. Fortsätter man sedan att använda Vaxol® regelbundet så kan man även förebygga framtida problem så att man slipper att spola öronen igen.

Har man stora bekymmer med vaxpropp i örat så går det även bra att använda Vaxol® inför en öronspolning. Genom att använda Vaxol® i 4-5 dagar morgon och kväll mjukar man upp vaxproppen så att den sitter lösare i hörselgången – och kan många gånger enkelt spolas ut.

Tack vare den smidiga sprayflaskan är det även lätt att alltid se till så att mängden blir rätt. Ett till två tryck på sprayhuvudet är det som behövs för att hjälpa öronen att hålla sig friska.

Problem med vaxpropp eller klåda i öronen? Köp Vaxol® enkelt online – lägre pris än i butik.

Det här är Vaxol®

– Mjukar upp och avlägsnar vaxproppar och överflödigt öronvax.
– Lindrar klåda och irritation i torra hörselgångar.
– Återfuktar och skyddar huden i hörselgången mot vatten.
– Passar för både barn, vuxna och äldre.
– Vaxol® innehåller 100% naturlig ren olivolja som är medicinskt renad och fri från allergener, tillsatser, eller färg/luktämnen. Dessutom undviker man kladd med sprayen, ingen fetvadd behövs och ingen eftersköljning.

Vaxol® öronspray behandlar och förebygger vaxproblem och klåda i hörselgången. Vaxol® innehåller 100% farmaceutiskt renad olivolja. Vaxol® verkar genom att mjuka upp och avlägsna vaxproppar/överflödigt öronvax, underlätta och minska behov av öronspolning, lindra klåda och irritation orsakad av torr hud i hörselgången, återfukta/smörja huden, skydda örat mot vatten genom att bilda en barriär på huden. Dosering: För att behandla vaxpropp: spraya 1-2 gånger i 4-5 dagar, morgon och kväll. För att förebygga vaxproblem och lindra klåda: spraya 1-2 gånger per vecka eller vid behov. Håll huvudet upprätt, skölj inte ut – klart. Barn under 1 år och personer med skadad trumhinna behandlas efter rekommendation av läkare. Innehåller 10 ml, ca 200 doser. Läs bipacksedeln före användning.

Nästa artikel