Nedsatt hörsel? Det kan bero på en vaxpropp

Många äldre lider av nedsatt hörsel fast de inte skulle behöva. Bekymren kan nämligen bero på att man har drabbats av en vaxpropp eller har för mycket vax i öronen. Men det finns produkter som kan hjälpa samt förebygga framtida problem.
– Efter att jag började använda Vaxol® har mina öron blivit mycket bättre, säger Barbro, 88.

Köp Vaxol® enkelt online – lägre pris än i butik. klicka här.

Att ha problem med för mycket vax i öronen är något som alla kan drabbas av oavsett hur gammal man är. Några av de vanligaste symptomen på att man har en vaxpropp är klåda, ont i örat, yrsel, känsla av lock för örat eller nedsatt hörsel.

Just nedsatt hörsel är något som kan påverka vardagen negativt – speciellt om man är äldre. Det kan till exempel bli svårt att kommunicera med andra vilket kan leda till ett socialt utanförskap.

Efter att ha haft återkommande bekymmer med för mycket vax i öronen provade Barbro, 88, öronsprayen Vaxol®.
– Jag hade svårt att höra och det värkte ibland i hörselgången. Efter att jag började använda Vaxol® tyckte jag att vaxet kom ut lättare och det blev mindre vax i öronen efter ett tag, säger hon och fortsätter:
– Nu använder jag sprayen två gånger i veckan och har inte ont längre. Det har fungerat jättebra.

Problem med vaxpropp eller klåda i öronen? Köp Vaxol® enkelt online – lägre pris än i butik.

Vaxol® är en lättanvänd öronspray som hjälper till att hålla öronen friska genom att mjuka upp och avlägsna överflödigt öronvax och vaxproppar. Sprayen kan även lindra klåda och irritation i torra hörselgångar. Vaxol® hjälper helt enkelt örats naturliga rengöringsprocess och förebygger samtidigt framtida problem.

Den är dessutom smidig att använda. Ett till två tryck på sprayhuvudet är det som behövs för att hjälpa öronen att hålla sig friska.

Skulle du rekommendera Vaxol® till andra?
– Det har jag redan gjort. Den är lätthanterlig för äldre och nu har mina öron blivit mycket bättre, säger Barbro.

Köp Vaxol® enkelt online – lägre pris än i butik. Klicka här.

Det här är Vaxol®

– Mjukar upp och avlägsnar vaxproppar och överflödigt öronvax.
– Lindrar klåda och irritation i torra hörselgångar.
– Återfuktar och skyddar huden i hörselgången mot vatten.
– Passar för både barn, vuxna och äldre.
– Vaxol® innehåller 100% naturlig ren olivolja som är medicinskt renad och fri från allergener, tillsatser, eller färg/luktämnen. Dessutom undviker man kladd med sprayen, ingen fetvadd behövs och ingen eftersköljning.

Vaxol® öronspray behandlar och förebygger vaxproblem och klåda i hörselgången. Vaxol® innehåller 100% farmaceutiskt renad olivolja. Vaxol® verkar genom att mjuka upp och avlägsna vaxproppar/överflödigt öronvax, underlätta och minska behov av öronspolning, lindra klåda och irritation orsakad av torr hud i hörselgången, återfukta/smörja huden, skydda örat mot vatten genom att bilda en barriär på huden. Dosering: För att behandla vaxpropp: spraya 1-2 gånger i 4-5 dagar, morgon och kväll. För att förebygga vaxproblem och lindra klåda: spraya 1-2 gånger per vecka eller vid behov. Håll huvudet upprätt, skölj inte ut – klart. Barn under 1 år och personer med skadad trumhinna behandlas efter rekommendation av läkare. Innehåller 10 ml, ca 200 doser. Läs bipacksedeln före användning.

Nästa artikel