Fem anledningar till att använda öronsprayen Vaxol®

Trött på bekymmer med vaxpropp, klåda eller irritation i hörselgången? Då kan den populära öronsprayen Vaxol® passa bra eftersom den kan både behandla och förebygga framtida problem. Vaxol® finns att köpa på alla apotek och passar bra till både barn och vuxna. Här listar vi fem anledningar till varför Vaxol® är ett bra val när man vill förbättra sin öronhälsa.

Problem med vaxpropp eller klåda i öronen? Köp Vaxol® enkelt online – lägre pris än i butik.

1. Innehåller 100% naturlig ren olivolja
Vaxol® är en helt naturlig produkt som är gjord på ekologisk olivolja och innehåller inga konserveringsmedel eller annat som stör örat eller huden. Den är alltså medicinskt renad och fri från allergener, tillsatser, eller färg/luktämnen.

2. Behandlar och förebygger framtida problem
Har man ofta problem med till exempel vaxproppar i hörselgången kan Vaxol® vara ett bra val. Vaxol® hjälper nämligen örats naturliga rengöringsprocess genom att mjukgöra och avlägsna överflödigt vax och vaxproppar. Fortsätter man sedan att använda sprayen regelbundet så kan man även minska risken för framtida bekymmer eftersom Vaxol® hjälper till att hålla öronen friska.

3. Lindrar klåda och irritation
Precis som övriga huden på kroppen kan huden i hörselgången bli torr. Det beror ofta på att den naturliga miljön och balansen i örat är nedsatt vilket kan leda till att det till exempel börjar klia. Vaxol® hjälper till att smörja hörselgången när det naturliga öronvaxet inte räcker till och gör att hudens fuktighet bibehålls.

Vaxol® passar perfekt för både barn och vuxna. Läs mer och handla här.

4. Skyddar örat mot vatten
Sommartider betyder ofta badtider och med det kan det uppstå problem när man får in vatten i hörselgången som blir kvar längre än vanligt. Det kan man få lock för örat eller känna att det gör ont. Vaxol® lägger sig som en barriär på huden så att örat skyddas mot uttorkning och att smutsigt vatten med bakterier kan irritera hörselgången.

5. Lättanvänd – spraya och sedan klart
Sprayen är väldigt enkel att använda då man inte behöver ligga ner och låta det verka som många andra traditionella produkter. Vaxol verkar direkt och över tid och behöver inte sköljas ur. Man behöver dessutom inte använda någon fetvadd då lösningen inte rinner ur örat. På så sätt undviker man kladd och produkten fungerar lika bra till barn som till äldre. Man kan helt enkelt stå upp och spraya – sedan är det färdigt.

Problem med vaxpropp eller klåda i öronen? Köp Vaxol® enkelt online – lägre pris än i butik.

Det här är Vaxol®

– Mjukar upp och avlägsnar vaxproppar och överflödigt öronvax.
– Lindrar klåda och irritation i torra hörselgångar.
– Återfuktar och skyddar huden i hörselgången mot vatten.
– Passar för både barn, vuxna och äldre.
– Vaxol® innehåller 100% naturlig ren olivolja som är medicinskt renad och fri från allergener, tillsatser, eller färg/luktämnen. Dessutom undviker man kladd med sprayen, ingen fetvadd behövs och ingen eftersköljning.

Vaxol® öronspray behandlar och förebygger vaxproblem och klåda i hörselgången. Vaxol® innehåller 100% farmaceutiskt renad olivolja. Vaxol® verkar genom att mjuka upp och avlägsna vaxproppar/överflödigt öronvax, underlätta och minska behov av öronspolning, lindra klåda och irritation orsakad av torr hud i hörselgången, återfukta/smörja huden, skydda örat mot vatten genom att bilda en barriär på huden. Dosering: För att behandla vaxpropp: spraya 1-2 gånger i 4-5 dagar, morgon och kväll. För att förebygga vaxproblem och lindra klåda: spraya 1-2 gånger per vecka eller vid behov. Håll huvudet upprätt, skölj inte ut – klart. Barn under 1 år och personer med skadad trumhinna behandlas efter rekommendation av läkare. Innehåller 10 ml, ca 200 doser. Läs bipacksedeln före användning.

Nästa artikel