Ulla, 87: ”Har inga problem med öronen efter att jag började använda Vaxol®”

Att ha problem med för mycket vax i öronen är en mycket vanlig anledning till att söka primärvård. Men det finns produkter att använda hemma som både behandlar och förebygger besvär – och passar bra till både vuxna och barn.
– Det bästa med Vaxol® var att man bara behövde spraya så var det klart, säger Ulla, 87.

Problem med vaxpropp eller klåda i öronen? Köp Vaxol® enkelt online – lägre pris än i butik.

Problem med överflödigt vax i hörselgångarna är vanligare än vad många tror. Andelen personer som drabbas av vaxpropp är nämligen cirka 10% av alla barn, 5% av vuxna och 35-65% av alla äldre.

Det vanligaste symptomet är en känsla av lock för öronen. Det kan även leda till försämrad hörsel, att det kliar eller påverkar balansen.

Ulla, 87, började använda öronsprayen Vaxol® när hon kände att hon hade för mycket vax i öronen.
– Jag sprayade in Vaxol® en gång i öronen när det var stopp och sedan dess har jag inte känt av det igen, säger hon.

Vaxol® är en lättanvänd öronspray som hjälper till att hålla öronen friska genom att mjuka upp och avlägsna överflödigt öronvax och vaxproppar. Sprayen ser även till att lindra klåda och irritation i torra hörselgångar. Genom att använda Vaxol® hjälper man helt enkelt örats naturliga rengöringsprocess och kan på så sätt minska risken för framtida problem.

Dessutom innehåller Vaxol® 100% naturlig ren olivolja, vilken är medicinskt renad och fri från allergener, tillsatser lukt-/färgämnen.

Skulle du rekommendera Vaxol® till andra?
– Ja, det skulle jag verkligen göra. Det är ett bekvämt sätt att hålla öronen rena och för att man ska undvika att börja peta med bomullspinnar. Nu använder jag Vaxol® var tredje vecka för att förebygga framtida bekymmer. Jag har inte haft några problem med öronen sedan jag började, säger Ulla.

Problem med vaxpropp eller klåda i öronen? Köp Vaxol® enkelt online – lägre pris än i butik.

Det här är Vaxol®

– Mjukar upp och avlägsnar vaxproppar och överflödigt öronvax.
– Lindrar klåda och irritation i torra hörselgångar.
– Återfuktar och skyddar huden i hörselgången mot vatten.
– Passar för både barn, vuxna och äldre.
– Vaxol® innehåller 100% naturlig ren olivolja som är medicinskt renad och fri från allergener, tillsatser, eller färg/luktämnen. Dessutom undviker man kladd med sprayen, ingen fetvadd behövs och ingen eftersköljning.

Vaxol® öronspray behandlar och förebygger vaxproblem och klåda i hörselgången. Vaxol® innehåller 100% farmaceutiskt renad olivolja. Vaxol® verkar genom att mjuka upp och avlägsna vaxproppar/överflödigt öronvax, underlätta och minska behov av öronspolning, lindra klåda och irritation orsakad av torr hud i hörselgången, återfukta/smörja huden, skydda örat mot vatten genom att bilda en barriär på huden. Dosering: För att behandla vaxpropp: spraya 1-2 gånger i 4-5 dagar, morgon och kväll. För att förebygga vaxproblem och lindra klåda: spraya 1-2 gånger per vecka eller vid behov. Håll huvudet upprätt, skölj inte ut – klart. Barn under 1 år och personer med skadad trumhinna behandlas efter rekommendation av läkare. Innehåller 10 ml, ca 200 doser. Läs bipacksedeln före användning.

Nästa artikel