Det här är Vaxol® – hjälper din öronhälsa

Vaxpropp, öronvax eller klåda. Det är några av problemen som kan uppstå om man inte tar hand om sina öron. Men tack vare Vaxol® kan man på ett enkelt och smidigt sätt behandla besvären samtidigt som man förebygger framtida bekymmer.

Problem med vaxpropp eller klåda i öronen? Köp Vaxol® enkelt online – lägre pris än i butik.

De flesta upplever problem med sina öron och hörselgångar någon gång i livet. Det spelar ingen roll hur gammal man är – att få en vaxpropp eller att det börjar klia kan bero på allt ifrån att man till exempel petar i örat, använder hörapparat eller hörlurar, till att ha trånga eller krokiga hörselgångar.

Men varför är det då så viktigt att se till att öronen mår bra?

I öronen sitter två av människans viktigaste sinnesorgan för att man ska klara av vardagen och ha en god livskvalitet: hörsel och balans. För att de ska fungera så bra som möjligt så gäller det att sköta om sina öron.

Därför är det viktigt att man försöker råda bot på problemet tidigt om man känner av symptom som till exempel nedsatt hörsel som kan ha orsakats av för mycket vax i öronen.

Vaxol® passar perfekt för både barn och vuxna. Läs mer och handla här.

Vaxol® passar perfekt för både barn och vuxna. Läs mer och handla här.

Vaxol® är en lättanvänd öronspray som passar perfekt både för barn och vuxna och hjälper till att hålla öronen friska genom att mjuka upp och avlägsna överflödigt öronvax och vaxproppar. Sprayen ser även till att lindra klåda och irritation i torra hörselgångar. Genom att använda Vaxol® hjälper man helt enkelt örats naturliga rengöringsprocess och kan på så sätt minska risken för framtida problem.

Vaxol® skyddar även huden i hörselgångarna från vatten vilket kan minska risken för att vatten torkar ut eller irriterar huden i hörselgången när man simmar eller badar.

Tack vare den smidiga sprayflaskan är det även lätt att alltid se till så att mängden blir rätt. Ett till två tryck på sprayhuvudet är det som behövs för att hjälpa öronen att hålla sig friska.

Problem med vaxpropp eller klåda i öronen? Köp Vaxol® enkelt online – lägre pris än i butik.

Det här är Vaxol®

– Mjukar upp och avlägsnar vaxproppar och överflödigt öronvax.
– Lindrar klåda och irritation i torra hörselgångar.
– Återfuktar och skyddar huden i hörselgången mot vatten.
– Passar för både barn, vuxna och äldre.
– Vaxol® innehåller 100% naturlig ren olivolja som är medicinskt renad och fri från allergener, tillsatser, eller färg/luktämnen. Dessutom undviker man kladd med sprayen, ingen fetvadd behövs och ingen eftersköljning.

Vaxol® öronspray behandlar och förebygger vaxproblem och klåda i hörselgången. Vaxol® innehåller 100% farmaceutiskt renad olivolja. Vaxol® verkar genom att mjuka upp och avlägsna vaxproppar/överflödigt öronvax, underlätta och minska behov av öronspolning, lindra klåda och irritation orsakad av torr hud i hörselgången, återfukta/smörja huden, skydda örat mot vatten genom att bilda en barriär på huden. Dosering: För att behandla vaxpropp: spraya 1-2 gånger i 4-5 dagar, morgon och kväll. För att förebygga vaxproblem och lindra klåda: spraya 1-2 gånger per vecka eller vid behov. Håll huvudet upprätt, skölj inte ut – klart. Barn under 1 år och personer med skadad trumhinna behandlas efter rekommendation av läkare. Innehåller 10 ml, ca 200 doser. Läs bipacksedeln före användning.

Nästa artikel