Tips: Så enkelt får du stenkoll på försäkringarna

Advertisement
Många svenskar har försäkringar som egentligen inte passar dem. Kanske betalar de för mycket för ett skydd de inte behöver eller så kanske de saknar en viktig försäkring för någonting dyrbart. Men det finns ett enkelt knep för att få full koll på försäkringarna. Hos Trygg-Hansa kan du nämligen snabbt och smidigt få hjälp – utan att behöva lämna hemmet.

FÅ SUPERKOLL: Många missar att uppdatera sina försäkringsbehov. Men på bara några minuter kan man få värdefulla tips. Kolla här!

Att det är smart att teckna försäkringar känner de flesta till. Det är till exempel förenat med en väldigt stor risk att inte ha någon hemförsäkring för bostaden. Och den som ramlar och gör sig illa utan en olycksfallsförsäkring riskerar att få stå för flera jobbiga omkostnader på egen hand.

Men oavsett om man har koll eller inte är det många som upplever försäkringar som lite krångliga. Det beror bland annat på att det finns många olika slags försäkringar och att man kanske inte vet vilka som passar en själv. Ibland har man kanske en försäkring man inte längre behöver, ibland saknar man ett skydd man borde ha.

Då är det tur att kunniga försäkringsexperter hos Trygg-Hansa sitter ett kort telefonsamtal bort – och bara väntar på att få bidra med sin kunskap.

Nu behöver man inte ens ringa själv för att få stenkoll.

Genom att fylla i några snabba uppgifter kan man mycket enkelt boka tid med en av Trygg-Hansas försäkringsexperter. Då blir man uppringd av en handläggare på en tid som passar och kan i lugn och ro ställa de frågor som kommer upp.

Klicka på länkarna nedan för att boka tid hos Trygg-Hansa redan nu.

FÅ SUPERKOLL: Många missar att uppdatera sina försäkringsbehov. Men på bara några minuter kan man få värdefulla tips. Kolla här!

Nästa artikel