Jesper, 25, hyllar sitt val: ”Det var självklart”

Advertisement

Trygga försäkringar, snabb hjälp och bra kundservice.
Därför väljer kunden Jesper, 25, Trygg-Hansa.
– För mig är det ett självklart val, säger han.

Har du rätt försäkringar för dina behov? Här är rådgivarna som kan hjälpa dig – det går blixtsnabbt att boka in ett samtal med en kunnig expert.

Många svenskar tycker att det kan vara krångligt med försäkringar. Dels är det svårt att veta vilka försäkringar som kan passa för ens behov, dels kan det vara tufft att förstå vad försäkringen faktiskt täcker.

Just därför har Trygg-Hansa byggt upp sin kundtjänst med mängder av experter och rådgivare. Varje dag svarar de på frågor och önskemål som kommer in från försäkringsbolagets kunder.

Och faktum är att kundservicen är en bidragande orsak till att Jesper, 25, valde Trygg-Hansa när han skulle teckna en hemförsäkring efter att ha flyttat hemifrån för tre år sedan.

– Jag satt ganska mycket och jämförde mellan olika bolag men direkt när jag tog kontakt med Trygg-Hansa fick jag ett gott bemötande. De gav mig en klar bild av vilken premie som kunde passa, och jag är nöjd med försäkringen, säger Jesper.

Nu har försäkringsportföljen utökats med en olycksfallsförsäkring och en bilförsäkring. Eftersom Jesper valde Trygg-Hansa även för dessa har han nu alla försäkringar samlade hos ett och samma bolag.

Det innebär viss rabatt och är väldigt praktiskt.

– Ja, det känns smidigt. När jag nyligen ringde dem för att anmäla att jag hade flyttat och skriva in min sambo på försäkringen kunde jag samtidigt ställa ett par frågor jag hade om bilförsäkringen. Det kändes skönt att ”kunna slå två flugor i en smäll”, effektivt och tidssparande, säger Jesper.

Han rekommenderar alla att gå in hos Trygg-Hansa och boka en tid med en försäkringsrådgivare.

– Det räcker att titta på mig själv. Jag har inte samma behov som för fem år sedan. Nu är vi två i bostaden, har större lägenhet och en bil. Om jag inte kollat med Trygg-Hansa kanske jag hade bommat en viktig försäkring. Det skulle kunna bli fruktansvärt jobbigt, men nu har jag stenkoll.

Har du rätt försäkringar för dina behov? Här är rådgivarna som kan hjälpa dig – det går blixtsnabbt att boka in ett samtal med en kunnig expert.

Nästa artikel