Här är enkla försäkringsknepet som många missar

Advertisement
Det kan vara svårt att hålla koll på sina försäkringar och vad de täcker och inte täcker. Många skulle gärna vilja ha tips och råd men vet inte vart de ska vända sig. Trygg-Hansa hjälper dig därför nu att få full koll på alla dina försäkringar.

Ta steget mot en tryggare tillvaro: Så bokar du tid för att kolla dina försäkringar – på bara några minuter med råd från Trygg-Hansas experter.

Att försäkra sina käraste ägodelar är en självklarhet för de allra flesta människor, men vad är det egentligen som gäller om olyckan är framme? Har jag tillräckligt skydd? Får jag hjälp om jag krockar med bilen? Vad händer om mina barn blir sjuka? Frågorna kan vara många och kan skapa en onödig och stressande oro.

Många upplever försäkringar som någonting krångligt men faktum är att det är ett superviktigt skydd som inte alls behöver vara särskilt svårt. Det finns nämligen experter som snabbt och smidigt kan hjälpa till att reda ut alla frågetecken – när det passar dig.

Med Försäkringskollen kan du genom några klick på Trygg-Hansas sajt enkelt boka en tid då du vill bli uppringd av en rådgivare som ger dig tips och rekommendationer, oavsett om du är kund hos Trygg-Hansa eller ej. Du får snabbt stenkoll på dina försäkringar.

– Många som kontaktar oss blir överraskade när de får höra om sin försäkringssituation. Kanske saknar de ett viktigt skydd eller betalar för mycket för ett skydd de inte behöver. Genom att vända sig till oss får de koll på läget och kan känna sig tryggare, säger Håkan Franzén försäkringsexpert hos Trygg Hansa.

Ta steget mot en tryggare tillvaro: Så bokar du tid för att kolla dina försäkringar – på bara några minuter med råd från Trygg-Hansas experter.

Nästa artikel