Den nya skamlösa metoden – så kan tjuvar stjäla kortuppgifter trådlöst

En mobiltelefon. Det är allt tjuven behöver för att stjäla dina kortuppgifter trådlöst – och det tar inte mer än ett par sekunder.

Passa på: Här är superkortet som skyddar dig mot trådlös skimning. Nu endast för 299 kr – och fri frakt.

Du har säkert hört talas om trådlös skimning, en ny och slug metod för att stjäla kortuppgifter. Tjuvarna kan numera med hjälp av en avläsare eller mobilapp stjäla dina kortuppgifter utan att ens nudda dig.

Bara genom att gå förbi eller ställa sig nära laddas dina kortuppgifter över till bedragarens mobil. Sedan kan tjuven handla med ditt kort online innan du ens märkt att du är drabbad.

Tills i dag har det varit väldigt svårt för privatpersoner att skydda sig mot den här typen av brott. Men nu finns det en smart lösning: SkimSafe-kortet.

Så enkelt skyddar man sig

SkimSafe-kortet gör att du kan röra dig fritt på stan utan att dina kortuppgifter kan stjälas trådlöst.

Kortet innehåller modern teknik som gör det omöjligt för tjuvarna att läsa av dina kort trådlöst. Det räcker med ett enda SkimSafe-kort för att skydda alla dina betalkort mot trådlös skimning.

Kortet placeras i plånboken med övriga kort och gör att ingen kan läsa av dina kortuppgifter trådlöst. Kortet som skyddar dig i minst fem år kostar bara 299 kronor.

För endast 299 kronor kan du känna dig helt säker när du går på stan – klicka här för att beställa kortet med gratis frakt.

SkimSafe-kortet finns även att köpa i butik hos de auktoriserade återförsäljarna Clas Ohlson och MediaMarkt.

Nästa artikel