Därför bör alla ha SkimSafe-kortet i plånboken

Fler och fler svenskar får kontaktlösa bankkort, men vad många inte vet är att dessa kort ökar risken för att man ska drabbas av skimming, och då framförallt av trådlös skimming. Med SkimSafes skyddskort kan du på ett enkelt sätt hålla dina kortuppgifter säkra mot trådlös skimming.

Nuförtiden är det vanligast att betala med kontaktlösa betalkort. Betalningen går snabbt och smidigt och det behövs oftast ingen kod heller. Men tyvärr är korten inte helt säkra.

SkimSafe-kortet är det mest effektiva skyddet mot trådlös skimning. Beställ idag och få 50 kr rabatt med koden vår50!

Tjuvar kan stjäla dina kortuppgifter trådlöst

Sedan allt fler börjat använda de nya bankkorten har det utvecklats ny teknik för att skimma korten trådlöst. Trådlös skimming är när en tjuv med hjälp av en app eller avläsare stjäl dina kortuppgifter.

Och det är svårt att upptäcka när det händer, eftersom tjuven kan stå några meter ifrån och få tag på dina uppgifter utan att du märker det. När en tjuv väl har fått tag på dina uppgifter kan de använda dem på nätet och oftast upptäcker du det först när pengarna försvunnit från kontot. Men som tur är finns det ett enkelt sätt att skydda sig.

Skydda dig mot trådlös skimning! Klicka här för att beställa hem SkimSafe-kortet med 50 kr rabatt – ange koden vår50 i kassan för att ta del av erbjudandet.

Så skyddar du dina betalkort

SkimSafe-kortet är det svenska originalet som skyddar dig mot trådlös skimming. Kortet innehåller patentsökt teknik och komponenter av allra högsta kvalitet. Varje enskilt SkimSafe-kort testas dessutom i laboratorium för att garantera 100% funktionalitet.

Därför ska man vara noga med att inte använda billigare skydd, som innehåller sämre komponenter som inte är kvalitetstestade. Du skulle väl inte köpa en bil med billiga säkerhetsbälten av låg kvalitet, som inte ens har testats att de fungerar? I stället väljer du en bil med säkerhetsbälten av hög kvalitet, som har genomgått tester och som du vet faktiskt fungerar.

Det enda du behöver göra för att hålla dina betalkort säkra från trådlös skimming är att placera ett SkimSafe-kort i plånboken. När tjuven försöker läsa av dina kortuppgifter, så aktiveras SkimSafe-kortet och dina uppgifter skyddas.

Just nu kan man köpa ett SkimSafe-kort med fri frakt på skimsafe.se – och därmed vara skyddad mot de trådlösa bedragarna.

SkimSafe-kortet finns även att köpa i butik hos Clas Ohlson och MediaMarkt.

Nästa artikel