Kontaktlöst betalkort? Då behöver du ha koll på det här

Har du ett kontaktlöst betalkort i plånboken? Då kan du drabbas av trådlös skimning – utan att märka något. Med SkimSafe-kortet i plånboken kan inte tjuvarna komma åt dina pengar trådlöst.

Antalet kontaktlösa kort fortsätter att öka i Sverige. Med kontaktlösa betalkort kan man betala utan att du behöver slå in någon pinkod, genom att helt sonika bara blippa sitt kort. Med tekniken i dessa nya kort så kom också möjligheten att trådlöst stjäla kortuppgifter, så kallad trådlös skimning.

Så kan dina kortuppgifter stjälas trådlöst

Tjuvarna behöver bara stå i närheten av dig för att inom loppet av några sekunder ha kopierat de upplysningar de behöver med en app eller avläsare. Oftast märker man inte att man har drabbats förrän man kollar saldot på sitt konto och ser att pengarna är borta. Men det finns en billig lösning som stoppar de moderna ficktjuvarna.

Klicka här för att beställa hem ett SkimSafe-kort – nu med GRATIS FRAKT! Kortet är det mest effektiva skyddet mot trådlös skimning.

Beställ skyddskortet idag

SkimSafe har tillverkat ett hyllat skyddskort mot trådlös skimning. Om du köper kortet och placerar det i din plånbok kommer dina betalkort vara helt skyddade mot trådlös avläsning. Kortet innehåller modern teknologi med en störsändare som blockerar alla trådlösa skimningsförsök. Kortet placeras i plånboken tillsammans med dina andra kort och har en livstid på över fem år.

SkimSafe-kortet är Nordens mest sålda skydd mot den här nya typen av ficktjuvar, och varje kort genomgår omfattande kvalitetskontroller så att man som konsument ska kunna känna sig hundra procent säker. Passa på att köpa kortet redan i dag genom att klicka på länken nedan. Just nu får du dessutom fri frakt på ditt köp.

SkimSafe-kortet finns även att köpa i butik hos de auktoriserade återförsäljarna Clas Ohlson och MediaMarkt.

Nästa artikel