Uppsalabor: Här är 5 skäl att lista sig på Centrumkliniken

På Centrumkliniken i Uppsala strävar man efter att ge sina patienter bästa tänkbara vård, och en så bra helhetsupplevelse som möjligt när de besöker vårdcentralen.
Här är fem anledningar att lista sig på Centrumkliniken.

Vill du välja centrumkliniken som din vårdcentral? Fyll då i din uppgifter HÄR – det tar bara en minut!

1. Personliga relationer och närhet i fokus
På Centrumkliniken är målet att ligga i framkant när det kommer till bemötandet av patienterna och verksamheten drivs med fokus på personliga relationer och närhet.

– För oss innebär det att vi ser våra patienter, tar oss tid att lyssna på dem och får dem att känna sig välkomna, säger verksamhetschefen Ulrika Horrsell.

2. Helhetstänk och kontinuitet
Genom att förstå helheten kan man hjälpa sina patienter på ett så effektivt sätt som möjligt – det är Centrumklinikens filosofi.

Att hålla god kontinuitet är också något som prioriteras. Därför får alla som är listade på vårdcentralen en fast läkarkontakt, även om de inte gjort ett aktivt val av husläkare, säger Ulrika Horrsell.

– Vi försöker boka patienten till samma läkare så långt som möjligt. Den har ju bäst koll på just sina patienters bakgrund och vet till exempel vilka undersökningar som gjorts.

Vill du välja centrumkliniken som din vårdcentral? Fyll då i din uppgifter HÄR – det tar bara en minut!

3. Bred kompetens under ett och samma tak
Centrumkliniken har satsat på att samla så stor kompetens som möjligt under ett och samma tak, för att den som söker vård inte ska behöva skickas mellan olika mottagningar med olika besvär.

På mottagningen arbetar specialister i allmänmedicin, ST läkare, specialistsjuksköterskor inom astma/KOL, diabetes- och distriktssjukvård, undersköterskor, medicinska sekreterare, receptionist, sjukgymnaster/fysioterapeuter, dietist, kurator och psykologer.

– Att vi har personal med kunskaper inom så många olika områden gör att vi får bättre kontinuitet och en bättre helhetssyn i vården. Vi strävar efter att hela tiden utveckla verksamheten och öka vår kompetensbredd. Det som driver oss är vår målsättning att göra det så enkelt och bra som möjligt när man vänder sig till oss.

Nu välkomnar Centrumkliniken fler Uppsalabor att lista sig hos dem. Om du vill göra det kan du fylla dina uppgifter här!

4. Centralt och tillgängligt läge
Centrumkliniken ligger på Bredgränd 18 i Uppsala – ett stenkast från både Resecentrum och gågatan.

5. Digital vård för den som vill
Alla patienter kan boka videosamtal med sin läkare och även med psykolog, kurator och sjukgymnast. Då använder Centrumkliniken landstingets system, appen Min Hälsa.

Nu välkomnar Centrumkliniken fler Uppsalabor att lista sig hos dem. Om du vill göra det kan du fylla i formuläret nedan så skickas en blankett för listning hem till dig. Du kan också göra det genom att logga in på 1177 HÄR.

Nästa artikel