Studentparet: Därför var det en självklarhet att lista oss hos Centrumkliniken 

Centralt läge, professionellt bemötande, allt under samma tak och en familjär känsla som sitter i väggarna – det är några av anledningarna till varför studentparet Lovisa och Hampus valt att lista sig hos Centrumkliniken.
– Redan i väntrummet får man känslan av att ”det här är hemma”, säger Lovisa.

Nu kan du också lista dig på Centrumkliniken! Fyll i dina uppgifter HÄR – det tar bara en minut!

Studentparet Lovisa Mattsson, 24, och Hampus Myhr, 26, pluggar till jurist respektive civilingenjör på Uppsala universitet. Lovisa gör sista året och Hampus läser sin master, och som många vet kan det vara rejält stressigt att vara student.

Då är det guld värt när en enkel sak som att få en läkartid går smidigt – utan långa väntetider och flängande mellan olika vårdinrättningar.

Just av den anledningen har Lovisa och Hampus valt att lista sig hos Centrumkliniken. Där arbetar allt från allmänläkare till gynekologer och psykologer under samma tak.

– Det spelar ingen roll vad du har för ärende – du kan få hjälp med det mesta. Dessutom är det skönt att det ligger så centralt, säger Hampus.

– Jag uppskattar även att de har ett väldigt flexibelt bokningssystem, tillägger Lovisa.

Vill du välja centrumkliniken som din vårdcentral? Fyll då i dina uppgifter HÄR – det tar bara en minut!

Ett annat skäl för att lista sig hos Centrumkliniken är att Lovisa och Hampus märker att deras problem alltid tas på allvar där – oavsett vad det handlar om.

Som när Lovisa nyligen beslutade sig för att kolla upp en leverfläck som hade oroat henne.

– Jag var osäker på om det verkligen var något att kolla upp, men så beslutade jag mig ändå för att göra det. Det gick väldigt snabbt att få tid och de tog verkligen min oro på allvar. Man känner sig alltid trygg när man besöker dem, säger hon.

Hon tror att en av anledningarna till att hon känner sig så trygg hos Centrumkliniken är den familjära känslan som sitter i väggarna.

– Jag får inte samma sjukhuskänsla som på andra vårdcentraler, utan det känns mer personligt. Redan i väntrummet får man känslan av att ”det här är hemma”.

Vill du också lista dig hos en vårdcentral som tar dina bekymmer på allvar – oavsett vad det handlar om? Då kan du lista dig och din familj hos Centrumkliniken. Fyll i formuläret nedan så skickas en blankett för listning hem till dig. Du kan också göra det genom att logga in på 1177 HÄR.

 

Nästa artikel