Här är vårdcentralen som satsar på familjär stämning – nu välkomnas Uppsalabor att lista sig

Mitt i centrala Uppsala ligger Centrumkliniken – en familjär vårdcentral med fokus på ett bra bemötande och vård av hög kvalitet. Nu välkomnar de fler Uppsalabor att lista sig hos dem.  

Att Centrumkliniken heter just så är ingen slump – på Bredgränd i Uppsala ligger vårdcentralen nämligen bara ett stenkast från både Resecentrum och gågatan.

– Vi ligger fantastiskt bra till, och ändå är det nog många Uppsalabor som inte känner till oss. Vi måste bli bättre på att tala om att vi finns, säger verksamhetschefen Ulrika Horrsell.

Det centrala läget är en fördel, men inte det viktigaste som Centrumkliniken har att erbjuda.

Vill du välja centrumkliniken som din vårdcentral? Fyll då i din uppgifter HÄR – det tar bara en minut!

Vårdcentralen utmärker sig bland annat genom att ha en bred kompetens bland personalen, vilket bidrar till hög kvalitet på vården.

På mottagningen arbetar specialister i allmänmedicin, ST läkare, specialistsjuksköterskor inom astma/KOL, diabetes- och distriktssjukvård, undersköterskor, medicinska sekreterare, receptionist, sjukgymnaster/fysioterapeuter, dietist, kurator och psykologer.

Därutöver har Centrumkliniken även specialistmottagningar inom gynekologi och ögonsjukvård. Där arbetar gynekologer, barnmorska, ögonplastikkirurger, ögonläkare, ortoptist, ögonsjuksköterska och undersköterska. Det innebär att man kan erbjuda sina patienter mer under samma tak.

– Det är väldigt viktigt för oss att ha ett bra samarbete och utbyte mellan personalen. Det gör till exempel att vi kan lägga upp vården bättre för de patienter som får hjälp för flera besvär.

Här kan du lista dig på Centrumkliniken! Fyll i dina uppgifter så skickas en blankett för listning till dig.

En annan hjärtefråga på Centrumkliniken är bemötandet av patienterna och man lägger stort värde i att vara en trevlig mottagning med god stämning – en familjär vårdcentral.

– Vi vill att patienterna ska känna sig välkomna och omhändertagna på bästa sätt oavsett vem de träffar eller vilken av våra verksamheter de är i kontakt med, säger Ulrika Horrsell.

– Våra patienter ska känna att de är i fokus. Det är viktigt för oss att ha bra samtal och förståelse för patienterna och deras oro. Då kan vi ta hand om dem på bästa sätt, tillägger hon.

Nu välkomnar Centrumkliniken fler Uppsalabor att lista sig hos dem. Om du vill göra det kan du fylla i formuläret nedan så skickas en blankett för listningen hem till dig. Du kan också göra det genom att logga in på 1177 HÄR.

 

Nästa artikel