Därför ska man aktivt välja vårdcentral – så listar man sig gratis på en minut

Att lista sig som patient på en vårdcentral tar bara någon minut, ändå är det många som inte gör det och istället forsätter att gå till en vårdcentral som de inte är nöjda med.
Som Uppsalabo kan man nu lista sig på den nytänkande vårdcentralen Centrumliniken – så här enkelt är det:

Vill du byta vårdcentral? Här kan du välja Centrumkliniken.

Att vara listad på en vårdcentral innebär att man tillhör den vårdcentralen och om man vill kan man oftast få en fast husläkare där. Om du inte är listad någonstans eller av någon anledning vill byta vårdcentral kan du enkelt göra det – det tar bara någon minut.

Centrumkliniken är en vårdcentral mitt i Centrala Uppsala som tagit fasta på vad de flesta patienter tycker är allra viktigast. Till exempel är det många svenskar som har dåliga erfarenheter av att bollas runt i vården. På Centrumkliniken har man därför samlat så många kompetenser som möjligt under ett och samma tak. Förutom läkare med specialistkompetens i allmänmedicin finns även specialistsjuksköterskor inom astma, KOL, diabetes- och distriktssjukvård, sjukgymnaster/fysioterapeuter, dietist, kurator, psykologer och gynekologer på plats.

9000 personer har redan valt Centrumkliniken. Här kan du lista dig!

Centrumkliniken har även ett särskilt fokus på att ge ett personligt bemötande så att alla deras patienter ska känna sig trygga med den vård de får. Som patient på Centrumkliniken är man alltid välkommen att ringa för att boka tid eller få rådgivning från sjuksköterskorna på vårdcentralen. Eller så kan man boka tid online – smidigt!

Om du skulle vilja lista dig hos Centrumkliniken kan du göra det nu på direkten. Så här gör man:
1. Klicka på den här länken så kommer du direkt till sidan för att lista sig.
2. Fyll i de tre fälten och signera med BankID.
3. Ett dokument öppnas och där är det bara att fylla i fältet för signatur med hjälp av musen. Sedan är det klart!

Nästa artikel