Därför borde du välja Centrumkliniken – Uppsalas centrala och moderna vårdcentral

Vad tycker du är viktigt när du vänder dig till vårdcentralen? Om smidighet samt ett personligt och kompetent bemötande står på din lista, då bör du spana in den här nytänkande vårdcentralen i centrala Uppsala. Här är några anledningar välja Centrumkliniken som sin vårdcentral.

Personlighet och närhet
Centrumkliniken vill ligga i framkant när det kommer till bemötandet av patienterna och har därför personliga relationer och närhet i fokus. Här är man mån om att alla patienter ska känna sig sedda och hörda– och helt trygga med den behandling de får. Om du tycker att en familjär känsla och ett personligt bemötande är viktigt när du söker vård, då kan du lista dig på Centrumkliniken redan idag och göra den till din fasta vårdcentral.

Samlad kompetens
På Centrumkliniken har man satsat på att samla så bred kompetens som möjligt under ett och samma tak. Förutom läkare med specialistkompetens i allmänmedicin finns även specialistsjuksköterskor inom astma, KOL, diabetes- och distriktssjukvård, sjukgymnaster/fysioterapeuter, dietist, kurator, psykologer och gynekologer på plats.

Det här ger mer kontinuitet och en bättre helhetssyn i vården vilket är bättre både för dig som patient och för de som jobbar på vårdcentralen.

Här kan du göra Centrumkliniken till din vårdcentral – det tar bara någon minut.

Tillgänglighet
Att söka vård ska vara smidigt. Centrumkliniken är belägen mitt i centrala Uppsala, bara ett stenkast från resecentrum, och man bokar enkelt tid genom 1177.se eller via telefon. Som patient hos Centrumkliniken kan man alltid ringa och få rådgivning från de erfarna sjuksköterskorna. De kan bedöma om man behöver vård och bokar en tid hos den som har rätt kompetens för att hjälpa.

Centrumkliniken ingår i samma koncern som vård-appen Doktor.se. Till appen är alla välkomna att vända sig vända sig med besvär som inte kräver ett fysiskt möte med läkare eller annan vårdpersonal. På så vis kan man bespara sig en hel del möda när man vill få snabb hjälp med enklare åkommor.

Här kan du lista dig på Centrumkliniken om du vill vända dig dit nästa gång du behöver vård.

Nästa artikel