Upplev lyxiga golfsäsonger i fjällmiljö

Golf är för många synonymt med sommar och sol och det är inte ovanligt att resan bär av söderut för golfsemestern. Men norrut är golfsemestern minst lika vacker. Som boende på Idre North Park bor du granne med ett av Sveriges vackraste golfhål – och flera andra roliga sommaraktiviteter.

Upplev en lyxig golfsäsong varje år – säkra din bostad i Idre North Park här

Ett av de riktiga startskotten för sommaren är när golfsäsongen drar igång. Spelet, sällskapet och den vackra naturen är bara några anledningar till att golfen har blivit en av svenskarnas favoritsporter. En härlig golfsemester behöver dock inte förläggas i landets södra delar eller utomlands – i Idre gömmer sig nämligen en förtrollande fjällbana.

Idre Golf bjuder på en grym golfbana i en svårslagen fjällmiljö ­– hål 16 har dessutom utnämnts av svensk golf som ett av landets vackraste. Som boende på det lyxiga fjällresortet Idre North Park bor du granne med banan och kan därmed spela när du vill!

Idre North Park är ett område vid North Park Hotell där nya bostäder byggs. Portarna för bostäderna öppnar år 2023 och kommer bjuda på ett helhetskoncept där lyx, arkitektur och service står i fokus. Boende kommer därmed få ta del av hotellservicen där städning och uthyrning bara är ett par av förmånerna som erbjuds.

Upplev en lyxig golfsäsong varje år – säkra din bostad i Idre North Park här

Området ligger inbäddat vid älvar och sjöar i en otroligt vacker fjällmiljö. Utöver den fantastiska golfbanan har du även nära till bad, klättring och vandring. Som boende vid Idre North Park får du även ta del av hotellets faciliteter vilket inkluderar utomhuspool, gym och padelbana. Naturligtvis bjuder Idre även på underbar skidåkning under vinterhalvåret!

I Idre kan du därmed ta del av lyxiga golfsäsonger och fjällsemestrar under flera år framöver. Klicka på länken nedan för att säkra din bostad i Idre North Park.

Upplev en lyxig golfsäsong varje år – säkra din bostad i Idre North Park här

Nästa artikel