En helt ny fjällupplevelse med North Park

På några av Sveriges mest populära skidorter öppnar inom kort områden som erbjuder unika fjällupplevelser.
Här kombineras eget boende och hotellvistelse som gör fjällsemestern lyxigare och mer bekväm – året om.
Nu kan du ta del av det exklusiva erbjudandet.

Antalet platser är begränsade – anmäl ditt intresse här

North Park kommer att ta den bekymmersfria, bekväma fjällupplevelsen vi hittar i de amerikanska resorterna Aspen och Vail hela vägen till några av Sveriges bästa skidorter. Det nya helhetskonceptet innebär en modern samlad miljö där husägare ska få det bästa av att äga ett eget boende i kombination med service från hotell i världsklass.

– Städning, tillsyn och uthyrning av ens boende när man själv inte är där är delar som vanligtvis är synonymt med husägande – men som här istället ingår i North Parks serviceerbjudande. Sedan tillkommer bland annat restaurang som är öppen året runt, tillgång till utomhuspool, coworking area, gym och padelbana – samt uthyrning av skidor, snöskoters och mountainbikes, säger Johan Kindblom.

I fjällorter som Sälen, Branäs och Åre kommer lägenheter och villor i stilren design stå klara under de kommande åren. Här erbjuds man känslan av att komma hem samtidigt som alla tänkbara bekvämligheter finns tillgängliga, när man vill.

Antalet platser är begränsade – anmäl ditt intresse

Ett av områdena där man kommit längst med projektet är Idre, där inflyttning sker redan under 2023. Här kan man ta del av aktiviteter och evenemang året runt, och North Park kommer att utgöra en plats och knutpunkt som många boende kommer att vilja besöka även när skidsäsongen är över.

– Tittar vi närmare på just Idre North Park så måste man säga att platsen i sig är otroligt vacker. Husen trillar ned för en slänt som ger söderläge för alla boenden med storslagen utsikt. På sommaren finns Idre golf som blivit vald till Sveriges bästa och vackraste golfbana. Mankan även fiska eller paddla i floden som ligger precis i närheten, eller cykla längs med de natursköna lederna, säger Johan Kindblom, en av grundarna till North Park.

North Park är perfekt för dig som söker ett modernt boende i fjällen, med möjlighet att enkelt hyra ut bostaden de veckor du själv inte är på plats. Inom kort kommer North Park att slå upp portarna på åtskilliga fjällorter, och för den som vill säkra sin plats i fjällen och ta del av en lyxigare upplevelse finns det ingen tid att förlora. Att anmäla sitt intresse ger en förtur när det är dags för bostäderna att läggas ut till försäljning, och man får även regelbundna uppdateringar med information kring hur projektet fortskrider.

Ända sedan North Park presenterades som koncept har intresset varit rekordstort, och bara Idre har genererat närmare 7 500 personer intresseanmälningar. Men för den som är intresserad är det ännu inte för sent. Klicka på länken här nedan för att anmäla ditt intresse, och säkra en lyxig fjällsemester på dina egna villkor under många år framöver.

Antalet platser är begränsade – anmäl ditt intresse här

Nästa artikel